inzerce, prodej, prodám, bazar

násadová vejce Vlaška Koroptví

Kategorie: Drůbež

Prodám násadová vejce Vlaška Koroptví, cena 20Kč/ks. POUZE VOLAT tel.: RADEK. POSTOU NEZASILAM! NEREAGUJI na SMS ani email-kontakty pod inzerátem pouze zadavatel.

INZERAT PLATI DO SMAZANI
násadová vejce Vlaška Koroptví
Podobné inzeráty
Násadová vejce a kuřata
Prodám násadová vejce následujících plemen: Drážďanka zlatohnědá - výborná nosnice krémově hnědých vajec, masná užitkovost je rovněž významná, drážďanky mají růžicový hřeben, který neomrzá. Štýřanka divoce hnědá - vynikající nosnice vajec se skořápkou barvy slonové kosti. Hlavu štýřanek zdobí charakteristická chocholka. Jedná se o jedno ze dvou národních rakouských plemen. Německá krahujcovitá slepice - středně těžké plemeno s kombinovanou užitkovostí. Snáší bílá vajíčka, mají velmi atraktivní vzhled. Plemeno je podobné amrokskám, ale má lepší užitkovost Násadová vejce maransek araukan budou k dispozici zhruba za tři týdny. U všech plemen přijímám objednávky na násadová vejce a kuřata pro pozdější období. Cena je 20 - 30 Kč za vejce a 60 - 70 Kč za kuře v závislosti na plemeni. Preferuji osobní odběr, násadová vejce mohu případně i zaslat.
Prodám násadová vejce leghornka x vlaška
Prodám násadová vejce křížence leghornka bílá x vlaška koroptví denně mám 20-25 nv vajec. Nutno předem objednat. Cena je 10 Kč za kus. Pouze osobní odběr Hájek Jiří Hlásnice 8 Bystré u Poličky 569 92 Tel. (na sms a email nereaguji).
Násadová vejce Vlaška koroptví
Nabízím k prodeji násadová vejce Vlašky koroptví z čistého chovu, 20Kč za ks, líhnuté doma, jaro 2022. Zásmuky, okr.Kolín.
Vejce japonských křepelek - násadová i ke konzumaci
Prodám vejce japonských křepelek. Máme k dispozici násadová i ke konzumaci, vše z našeho domácího chovu. Křepelčí vejce jsou cca 3-5 x menší než slepičí vejce, ale patří mezi superpotraviny, jsou zdrojem minerálů (vápník, fosfor, měď, kobalt, draslík, železo), vitamínů ( A, B1, B2), 3 a 6 omega mastných kyselin, aminokyselin, lecitinu. Na rozdíl od vajec slepičích obsahují méně cholesterolu, čímž mimo jiné: - prospívají duševnímu vývoji zejména u dětí - prospívají odolnosti organismu a podporují osu MTM - podporují krevní oběh, zdraví srdce a působí proti civilizačním chorobám - snižují hladinu LDL v krvi (lecitin) Cena za násadová vejce 5,-Kč/ks. Cena za vejce ke konzumaci: plato 18ks - 65,-Kč plato 24ks - 80,-Kč Při vrácení platíček 5,-Kč/ks zpět.
násadová vejce Vlaška Exchequer
Prodám násadová vejce Vlaška Exchequer, cena 20Kč/ks. POUZE VOLAT tel.: RADEK.POSTOU NEZASILAM! NEREAGUJI na SMS ani email-kontakty pod inzerátem pouze zadavatel. INZERAT PLATI DO SMAZANI
Násadová vejce - vlaška koroptví
nabízíme násadová vejce z kvalitního čistokrevného chovu v omezeném množství, vysoká oplozenost, osobní odběr i zaslání možné - pouze volat - 272 805.