inzerce, prodej, prodám, bazar

Násadová vejce a kuřata

Kategorie: Drůbež

Prodám násadová vejce následujících plemen:

Drážďanka zlatohnědá - výborná nosnice krémově hnědých vajec, masná užitkovost je rovněž významná, drážďanky mají růžicový hřeben, který neomrzá.

Štýřanka divoce hnědá - vynikající nosnice vajec se skořápkou barvy slonové kosti. Hlavu štýřanek zdobí charakteristická chocholka. Jedná se o jedno ze dvou národních rakouských plemen.

Německá krahujcovitá slepice - středně těžké plemeno s kombinovanou užitkovostí. Snáší bílá vajíčka, mají velmi atraktivní vzhled. Plemeno je podobné amrokskám, ale má lepší užitkovost

Násadová vejce maransek araukan budou k dispozici zhruba za tři týdny. U všech plemen přijímám objednávky na násadová vejce a kuřata pro pozdější období. Cena je 20 - 30 Kč za vejce a 60 - 70 Kč za kuře v závislosti na plemeni. Preferuji osobní odběr, násadová vejce mohu případně i zaslat.
Násadová vejce a kuřata
Podobné inzeráty
Vejce japonských křepelek - násadová i ke konzumaci
Prodám vejce japonských křepelek. Máme k dispozici násadová i ke konzumaci, vše z našeho domácího chovu. Křepelčí vejce jsou cca 3-5 x menší než slepičí vejce, ale patří mezi superpotraviny, jsou zdrojem minerálů (vápník, fosfor, měď, kobalt, draslík, železo), vitamínů ( A, B1, B2), 3 a 6 omega mastných kyselin, aminokyselin, lecitinu. Na rozdíl od vajec slepičích obsahují méně cholesterolu, čímž mimo jiné: - prospívají duševnímu vývoji zejména u dětí - prospívají odolnosti organismu a podporují osu MTM - podporují krevní oběh, zdraví srdce a působí proti civilizačním chorobám - snižují hladinu LDL v krvi (lecitin) Cena za násadová vejce 5,-Kč/ks. Cena za vejce ke konzumaci: plato 18ks - 65,-Kč plato 24ks - 80,-Kč Při vrácení platíček 5,-Kč/ks zpět.
olive egger násadová vejce a kuřata
příjímám objednávky na tato násadová vejce a kuřata jde o křízence mezi araukanou a maranskou.více info na tel.poštou nezasílám.cena vejce 35kč kuře 100kč
NÁSADOVÁ VEJCE A KUŘATA
Prodám násadová vejce Plymutky bílé..1 ks..18 kč a beru objednávky na kuřata Plymutky bílé, Australky, a Šumavanky..1ks..40 kč.
Rodajlendka červená
Nabízím k rezervaci násadová vejce, popřípadě kuřátka Rodajlendek. Jedná se o velmi nosné plemeno s vysokou snůškou. Vejce budou k odběru od 15.4.2023, kuřata později. Cena za vejce 30 Kč a kuřata do stáří 3 dnů - 60 Kč za kus. nyní z 19 vajec, 17 oplodněno a z toho 14 kuřat. Pište a dle pořadí budu vykrývat objednávky.
Prodám kuřátka a násadová vejce Ayam Cemani a Bresse Gaulois
Z nového mladého spojení prodám kuřátka a násadová vejce plemene Ayam Cemani a Bresse Gauloise - oplodněnost ověřena, dnes se vylíhlo 95 procent nasazených vajec. Kuřátka 50,- Kč a násadová vejce 25,- Kč.
násadová vejce landes husy
husí vejce od landes hus k odběru v Janově nad Nisou. K dispozici jsou také různá křepelčí vejce, která by měla produkovat různé barvy včetně celedonských vajec. Husí vejce po 100kc, křepelčí vejce po 20kc různé.