inzerce, prodej, prodám, bazar

Násadová vajíčka zdr.wyandotka bílozlatá,modro a zlatá

Kategorie: Drůbež

-nabízím přebytek násadových vajíček zdr. wyandotky.Mám složené dva nepříbuzné kmeny .Kohout bílozlatý,slepičky modro a zlaté...Více info prosím na telefonu...Popř časem modro a zlatá kuřátka...
Násadová vajíčka zdr.wyandotka bílozlatá,modro a zlatá
Podobné inzeráty
WYANDOTKY VELKÉ a AYAM CEMANI - násadová vajíčka
Přijímám objednávky na NÁSADOVÁ vajíčka WYANDOTKA velká stříbrná černě lemovaná ks/30Kč,WYANDOTKA velká zlatá černě lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá modře lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá bíle lemovaná ks/30Kč.AYAM CEMANI 40Kč.MARANSKA černá měděněkrká ks/25Kč.BRESSE GAULOISE bílá ks / 30Kč (Bresse jsou volná , ostatní plemena konec dubna - květen). Osobně nebo na vlastní zodpovědnost poštou(nezapomeňte napsat adresu a č.mobilu) ,před odesláním nutné uhradit cenu na účet.Foto kmenů zašlu na požádání po rozdělení cca po 2.pol. února.Ted jsou fota kmenů jaro 22.Objednávky posílejte emailem.TURNOV.NE SMS.
Násadová vajíčka
Prodám násadové vajíčka slepic. Mix kříženců těchto plemen wyandotka, maranska, česká zlatá kropenka,ayam ceman, pavlovka, Bréská slepice a brakelka. Brakelky čisté 1,3 nebříbuzné chodí jen spolu možná čisté vajíčka ale nezarucuji. Oplozenost vyzkoušená z 20 vajec 19 oplozených. Možnost poslat vajíčka.
Násadová vejce a kuřata
Prodám násadová vejce následujících plemen: Drážďanka zlatohnědá - výborná nosnice krémově hnědých vajec, masná užitkovost je rovněž významná, drážďanky mají růžicový hřeben, který neomrzá. Štýřanka divoce hnědá - vynikající nosnice vajec se skořápkou barvy slonové kosti. Hlavu štýřanek zdobí charakteristická chocholka. Jedná se o jedno ze dvou národních rakouských plemen. Německá krahujcovitá slepice - středně těžké plemeno s kombinovanou užitkovostí. Snáší bílá vajíčka, mají velmi atraktivní vzhled. Plemeno je podobné amrokskám, ale má lepší užitkovost Násadová vejce maransek araukan budou k dispozici zhruba za tři týdny. U všech plemen přijímám objednávky na násadová vejce a kuřata pro pozdější období. Cena je 20 - 30 Kč za vejce a 60 - 70 Kč za kuře v závislosti na plemeni. Preferuji osobní odběr, násadová vejce mohu případně i zaslat.
násadová  vajička
Prodám nas.vajička,vlaška kor.sasexka žlutá,zdr.vlaška žlutá,zdr.plymutka žlutá,kolumbijská,žíhaná,modrá ačerná
Česká zlatá kropenka - násadová vajíčka
Prodám násadová vajíčka z vlastního chovu. Čisté plemeno, 18 slepiček + 3 kohouti. Vajíčka jsou pravidelně otáčena v obracečce vajec. Nejlépe osobní předání nebo pak poštou, druhý den máte vajíčka doma. Jen volat, na sms nemám čas odpovídat
Nasadová vajíčka mix
Prodám nasadová vejce od plemen ve společném hejnu: slepice čistokrevné cream Legbar - modré vajíčka , čístokrevná araukana - olivová vajíčka, a F1 -cream legbar x marans- tmavě zelená vajíčka. Kouhout Cream Legbar vs Marans a čistokrevný Marans. Nepřibuzný chov. Posílám i přes zasilkovnu.