inzerce, prodej, prodám, bazar

Nasadová vajíčka Ayam cemani

Kategorie: Drůbež

Nabízím nasadová vajíčka Ayam cemani. Cena 35kč/kus možné i zaslání.
Nasadová vajíčka Ayam cemani
Podobné inzeráty
Ayam Cemani - násadová vajíčka
Přijímám objednávky na násadová vajíčka od slepic Ayam cemani, rodiče import Francie, Madarsko, Slovesnko. Zasílat začnu od 10.3. Cena vajíčka - 30,-Kč. Pro více informací volejte, v dalších nabídkách i jiné druhy
Ayam cemani - nasadova vajicka
Prodame nasadova vajíčka plemene Ayam Cemani. Volných 20ks k okamžitému odběru. Možno poslat Zasilkovnou - odzkouseno. Cena 40,-/kus.
WYANDOTKY VELKÉ a AYAM CEMANI - násadová vajíčka
Přijímám objednávky na NÁSADOVÁ vajíčka WYANDOTKA velká stříbrná černě lemovaná ks/30Kč,WYANDOTKA velká zlatá černě lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá modře lemovaná ks/30Kč, WYANDOTKA velká zlatá bíle lemovaná ks/30Kč.AYAM CEMANI 40Kč.MARANSKA černá měděněkrká ks/25Kč.BRESSE GAULOISE bílá ks / 30Kč (Bresse jsou volná , ostatní plemena konec dubna - květen). Osobně nebo na vlastní zodpovědnost poštou(nezapomeňte napsat adresu a č.mobilu) ,před odesláním nutné uhradit cenu na účet.Foto kmenů zašlu na požádání po rozdělení cca po 2.pol. února.Ted jsou fota kmenů jaro 22.Objednávky posílejte emailem.TURNOV.NE SMS.
Prodám kuřátka a násadová vejce Ayam Cemani a Bresse Gaulois
Z nového mladého spojení prodám kuřátka a násadová vejce plemene Ayam Cemani a Bresse Gauloise - oplodněnost ověřena, dnes se vylíhlo 95 procent nasazených vajec. Kuřátka 50,- Kč a násadová vejce 25,- Kč.
Násadová vejce Ayam Cemani
Násadová vejce Ayam Cemani jen osobní předání
Slepice nosnice ayam cemani a araukana levandulová 6 měsíců
Cca 6 měsíců staré nosnice i kohouti. Spojení plemen Araukana levandulová ( zelená vajíčka ) a kohout Ayam Cemani - nádherný mix se třemi druhy potomků. 1) šedé s černými lemy 2) vzhledově araukana, ale komplet černé 3) černé s barevnými prvky. Očkování ve stáří 3 dny proti kokcidióze, nyní v půl roce proti čmelíkům. Luxusně krmené celou zimu bio směsí s vyváženým obsahem všeho co slepičky potřebují. Celou zimu spinkaly s infra lampou. Cena 1200. Kohouti 500. Zvyklí na zvířata i děti. V dubnu budou zase kuřátka za 600 Kč. Líhnu i v inkubátoru i pod kvočnou. Většinou se kuřátek z inkubátoru hned ujme nějaká slepička, takže jsou hned ve výcviku :D . Osobní převzetí Brno, volat můžete kdykoli