inzerce, prodej, prodám, bazar

Náramek s přívěšky Mickey

Kategorie: Ostatní

Náramek s přívěšky Mickey , bižuterie , velikost 17cm , nové - cena 300kč + doprava
Náramek s přívěšky Mickey
Podobné inzeráty
Stříbrní náramek Pandora s přívěsky 925/1000/ 20,29g
Prodám pěkný, jako nový Stříbrní náramek Pandora s přívěsky 925/1000/ 20,29g. Designový stříbrný náramek Pandora, navlékají se na něj Pandora přívěsky a Pandora korálky, které můžete kombinovat podle nálady, zapínání na klip s logem značky, efektivní provedení, na kterém vaše přívěsky vyniknou. Inzerát platí do smazání.
Přívěsky z pryskyřice (pravé čtyřlístky) a náramky
Nabízím ručně vyráběné náramky a přívěsky z pryskyřice. Přívěsky lze udělat i jako partnerské, viz foto. Lze si také vybrat variantu, zda přívěsek na krk, klíče, nebo telefon. Náramek 50 Kč/ks Přívěsek se třpytky 40 Kč/ks Partnerské přívěsky 150 Kč Menší přívěsek se čtyřlístkem 50 Kč/ks Větší přívěsek se čtyřlístkem 80 Kč/ks Plus doprava (Zásilkovna, Balikovna), nebo osobní předání Praha
Pandora - náramek s přívěsky
Málo nošený náramek Pandora originál s 6 přívěsky a 2 dělícími korálky a bezpečnostním uzávěrem. Cena za vše 4000,- Kč. Osobní odběr MB nebo zásilkovna
Přívesky
Přívěsky na první fotce jsou 1ks za 45kč. Přívěsky na druhé fotce jsou 1ks za 65kč. +poštovné
Superman, Zvonilka, Nemo, Noddy, Shrek, Šmoula, Mickey
Zvonilka 21cm výška Supermann 28cm Mašinka Thomas délka 14cm, výška 12cm Nemo rybička 20cm výška Noddy 22cm výška Tweety kuřátko 22cm výška Hrad princezny 22cm výška Mickey Mouse 20cm výška Cena za 1 kus = 200,-kč Shrek a oslík 21cm výška = 300kč Šmoulové - TAŤKA ŠMOULA + ŠMOULINKA + ŠMOULA 23cm výška = sada 3 ks = 600,-kč Mickey Mouse + Minnie Mouse 20cm výška = sada 2ks = 400,-kč Platí do smazání. Mohu zaslat poštou / zásilkovnou.
Náramek pro Apple Watch | červenočerný
Prodám nový a nepoužitý náramek pro Apple Watch v barvě červeno-černé kombinace. Náramek je vhodný pro Apple Watch všech velikostí a dokonale se hodí k elegantnímu i sportovnímu stylu. Pokud hledáte nový náramek pro své hodinky, tuto nabídku byste neměli minout! • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč. Pro snadné porozumění platby za zboží Vám nabízím dvě možnosti. Pokud chcete zaplatit předem, stačí mi napsat zprávu a já Vám pošlu údaje pro platbu na můj bankovní účet. Pokud raději zaplatíte až při převzetí zboží na výdejním místě, je možné toto uskutečnit, avšak za službu dobírky bude připočteno 35 Kč. Dejte mi prosím vědět, jakou možnost platby preferujete.