inzerce, prodej, prodám, bazar

Náramek motiv Anaconda

Kategorie: Umělecké předměty

Náramek viz foto nový, d 19cm.
Náramek motiv Anaconda
Podobné inzeráty
Obraz od V.Stratilové
Prodám soubor 3 dřevorytů na papíru od Vladimíry Stratilové. (nar.1928 v Brně, zemř. 2007 , Jako duchovně orientovaná umělkyně vytvořila několik grafik pro olomoucké arcibiskupství a vyzdobila reliéfy dva zvony pro Brodek u Prostějova. Řadu let působila jako výtvarný pedagog na dnešní ZUŠ Miloslava Stibora ). Dřevoryt na papíře je signován a číslován tužkou. č.1 Madonna (číslování 48/150) rozměry: 36x44cm, motiv 18x25cm - dřevoryt je orámován zdobenou paspartou se sklem a není poškozen, č.2 Tajemný les (číslování 41/100) volný list (nerámováno), motiv 11x17cm , č.3 Světec (číslování 46/100) volný list (nerámováno a diagonálně přehnuto, tj. poškozeno), motiv 12x22cm. Cena za soubor je 500,- kč. Zájemci zasílám na dobírku přes Zásilkovnu za 100,-Kč. Případně osobní předání v Plzni nebo v Mariánských Lázních. Další možností je platba předem na účet a pak je cena za zásilku 80,-Kč.
Pandora náramek a klip
Elegantní luxusní náramek a klip s kamínky Pandora s osvědčením pravosti náramek 1000 Kč klip s kamínky 400 Kč Prosím kontakt SMS. Dávám přednost osobnímu předání v Brně.
Luxusní pánský náramek se stromem života
Pánský náramek v zajímavém provedení,náramek zdobí korálky a přívěšek z chirurgické oceli- strom života – ten symbolizuje energii a harmonii. Řemínek má posuvné uzly, takže se dá přizpůsobit na každou ruku.
Obraz Antonín Smažil - Bobrovský motiv 1983
Prodám obraz od Antonína Smažila - Bobrovský motiv. Rozměr 34 x 72 cm, s rámem 53 x 94 cm Cena 1000 Kč, doprava DPD 200 Kč po platně na účet. Nebo lépe osobní odběr. V případě zaslání balím pečlivě a pojišťuji, ale obraz je pod sklem - riziko poškození je na vás. Info o autorovi z webu potomků: Akademický malíř Antonín Smažil se narodil 22.listopadu 1923 v Bobrové na Českomoravské vysočině. V roce 1944 maturoval na reálce v Novém Městě na Moravě a v letech 1945-1949 studoval na Vysoké škole uměleckoprůmyslové u prof. Karla Svolinského a na Karlově univerzitě u prof. Cyrila Boudy , Martina Salcmana a Karla Lidického. Od roku 1953 žil v Bratislavě. Ve své tvorbě se věnoval zejména krajinomalbě. Inspirací mu byla rodná Vysočina, jižní Čechy , Slovensko a také cizí země, které navštívil (Jugoslávie, Španělsko, Mongolsko, Japonsko, Kuba). Zemřel 5.října 2011 v Bratislavě.
Antonín Homolka, motiv z Těšínského Slezska
Antonín Homolka, motiv z Těšínského Slezska olej na plátně zarámováno rozměry včetně rámu: 107 x 82 cm PŘEVZETÍ POUZE OSOBNĚ V NAŠEM OBCHODĚ, KDE JE MOŽNÉ SI INZEROVANÉ ZBOŽÍ PROHLÉDNOUT: Knihkupectví a antikvariát Spálená Spálená 53 110 00 Praha 1 telefon 498 270 email: antikvariat@ Otevírací doba: PO-PÁ 8.30-18.30, SO 10-16
SkullArt ručně vyřezávaná lebka buvol bílá 76cm
SkullArt ručně vyřezávaná lebka buvol bílá 76cm Skull Art - Autentická ručně vyřezávaná lebka buvola - Do lebky je vyrytý krásný motiv Ketupat a je krásně zdobená drobnými tyrkysovými kamínky. PŘÍBĚH Tato vyřezávaná lebka je úžasným předmětem domácí dekorace, který oživí každý dům nebo restauraci. Více než jen duchovní a kulturní umělecké dílo; Vypráví také příběh indonéských domorodých řemeslníků, kteří zachovávají přirozenou praxi používání každé části zvířete pro ruční výrobu věčného umění práce. Tato lebka je ručně vyrobená v Indonésii, kde se dovednost gravírování do lebek zvířat přenáší z otce na syna. Zvládli tuto techniku ​​a potřebují asi 4 až 5 dní k vyrytí různých rytin do lebek. Do lebky je vyrytý krásný motiv Ketupat a je krásně zdobená drobnými tyrkysovými kamínky. VYLOUČENÍ ODPOVĚDNOSTI - Rohy se pro účely přepravy oddělí a lze je snadno znovu připojit. K zadní části lebky je také připevněna stahovací šňůrka, aby se dala připevnit na zeď. - Rohy jsou vždy zabaleny ve spodní části krabice, pod lebkou. Před likvidací obalu se ujistěte, že jste odstranili rohy. - Jelikož se jedná o přirozenou lebku, může mít přirozené minimální praskliny, štěrbiny nebo chybějící zuby. Toto je normální. Prohlédněte si obrázky. - Lebka je čištěna profesionálně, ale občas se na zubech přece jen objeví drobná zabarvení. Je to přirozené a normální. Prohlédněte si obrázky. ROZMĚRY Délka: 76 cm Šířka: 58 cm Skull Art - Autentická ručně vyřezávaná lebka vodního buvola - Mandala s květinovým motivem ZEMĚ PŮVODU: Indonésie doručení na adresu poštou na dobírku 300kč nebo po platbě předem na Fio účet doprava v ceně. Osobní odběr mozný v Čadci, Slovensko volat pondělí - pátek: 9:00-18:00 mail: nonstop volat pondělí - pátek: 9:00-18:00 mail: nonstop lebka buvol, buvolí lebka, vyřezávaná lebka, buvolí hlava,