inzerce, prodej, prodám, bazar

Nápis ŠKODA originální díl

Kategorie: Příslušenství

Prodám nový originální napiš škoda
zadní středový nápis ŠKODA pro vozy Škoda Kodiaq a Karoq
originální zboží Škoda Auto
pasuje na všechny typy vozu Škoda Kodiq a Karoq a novější modely.
provedení: lesk chromový
Nápis ŠKODA originální díl
Podobné inzeráty
Čierne a chrómové NÁPISY pre ŠKODA
- Chrómové nápisy 15 eur kus nápis ŠKODA: 15€ nápis OCTAVIA: 15€ nápis SUPERB: 15€ - Čierne ŠKODA nápisy lakované do original škoda blackpearl metalickej farby. Nápis je spolu s vodiacou šablonou pre presné nalepenie.. - nápis čierny sa lepí pomocou 3M pásky, ktorá je na zadnej stráne nápisu. - cena je 17,5€ za celý jeden nápis nápis ŠKODA: 17,5€ nápis FABIA: 17,5€ nápis OCTAVIA: 17,5€ nápis SUPERB: 17,5€ nápis KODIAQ: 17,5€ nápis RAPID: 17,5€ nápis SCALA: 17,5€ nápis 4x4: 15€ - nápis čierny čierne logo Škoda OCTAVIA FABIA SUPERB Posielame aj na dobierku do Ceskej republiky, postovne je 6,5 eur prvou triedou postou alebo cez zasielkovnu.
FORD TRANSIT -  ORIGINÁLNY NÁPIS, LOGO  - 27CM
PREDÁM ORIGINÁLNY NÁPIS TRANSIT. NÁPIS JE NOVÝ NEPOUŽIVANÝ. NA DRUHEJ STRANE NÁPISU SAMOLEPIACA VRSTVA PRE BEZPROBLÉMOVÉ NALEPENIE. NÁPIS JE V ÚPRAVE CHRÓM. NÁPIS JE NA PRENOSNEJ FÓLII PRE PRESNÉ NALEPENIE. ROZMERY SÚ DLŽKA 27CM X 2,9 CM. MOŽNOSŤ POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
ORIGO SKODA VW AUDI RS PEDALE Manuál
Sportovní kryty pedálů pro vozidla Škoda VW AUDI SEAT čísla dílu: Plyn: 5Q1647A Brzda: 5Q0131A Spojka:5Q0601A Originální Díl Škoda Auto pro sportovnější pocit při ovládání vozu vyrobeno z nerezové oceli protiskluzová úprava díky gumovým plochám pasuje na vozidla Škoda s manuální převodovkou cena je za všechny TŘI kusy standardně ve vozech Škoda Octavia RS, VW GOLF GTD PASSAT Alltrack, Kodiaq, Karoq SPORTLINE montáž se provádí nasazením na místo původních obyčejných pryžových krytů pedálů Určeno pro vozidla Škoda: Škoda Fabia III Škoda Octavia III Škoda Octavia IV Škoda Superb III Škoda Rapid Škoda Rapid Spaceback Škoda KodiaQ Škoda Karoq Škoda Scala Škoda Kamiq VW: POLO 2014+, Golf 7,8, Passat B8+ facelift, Transporter, Touran, Tiguan,Arteon SEAT: LEON 3,4 FR, Ateca, Arona, Tarraco, Ibiza AUDI: RS3 8V, A4 RS4 Pedale su nove, nepouživané, Origo díl, cena zahrnuje i postovny...MAM I NA AUTOMAT CENA 900Kč
FORD NÁPIS FIESTA
PREDÁM NOVÝ ZNAK NÁPIS FIESTA V ÚPRAVE CHRÓM . NA ZADNEJ STRANE OBOJTRANNÁ LEPIACA PÁSKA. NÁHRADA ZA STARÝ, ALEBO ZNIČENÝ NÁPIS. MÁM NÁPIS NA FIESTA VHODNÉ NA FIESTA OD R.V. 2008- 2019 POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
LED LOGO Projektory SKODA Origo
LED LOGO Projektory SKODA ORIGO.2KS Made in Germany... LEDkové osvětlení nástupního prostoru pro vozidla Škoda Originální Díl Škoda Auto po otevření dveří se na zem rozvítí bílý nápis ŠKODA projektor je umístěn ve spodní části předních levých+pravých dveří při dodatečné montáži je nutno vyříznout otvor do předních dveří!! určeno na levou stranu (řidič) + spolujezdec LED Projektory jsou součástí výbavy Ambientní osvětlení SKODA KAROQ Origo díl SKODA.Leva strana:57A.052.133 Pravá strana:57A.052.134 Cena za 2.KS je 1200Kč (L + P Strana), kabeláz je nutně pořídit si ... V případě zájmu vím poslat i návod k dodělání do dveří !!!Posílam na Dobírku Ceska Posta POKUD NEZDVIHÁM PISTE SMS
VRS Nápis pre ŠKODA
VRS znaky nápisy na kapotu a kufor auta. Vhodne pre Fabia Octavia Rapid Roomster Kodiaq - predný nápis sa skrutkuje - zadný nápis sa lepí 3M páskou - farby ČIERNE (17,5 eur kus)a STRIEBORNE (13 eur kus), ČERVENÉ (17,5 eur kus) Posielame aj na dobierku do Ceskej republiky, postovne je 6,5 eur prvou triedou postou alebo cez zasielkovnu.