inzerce, prodej, prodám, bazar

Nálepka na auto - Baby biker on board

Kategorie: Ostatní

Prodám černou nálepku na auto Baby biker on board. Velikost 16x16cm. V ceně nálepky je i poštovné po ČR.
Nálepka na auto - Baby biker on board
Podobné inzeráty
Odvíječ kabelů X-BOARD – XB 500
Kompaktní X-BOARD – XB 500 je univerzální profesionální odvíječ/navíječ pro všechny druhy kabelů a trubek (žilové vodiče, kabelové svazky, kabelové bubny, chráničky, lana aj.). Umožňuje nerušenou a efektivní práci s kabely bez zamotání. X-BOARD – XB 500 je zatížitelný až do 800 kg a je vhodný skoro pro každý typ bubnu. Zvláště vhodný pro poškozené kabelové bubny. Neklouzající a bezpečné stání zajišťuje 8 pogumovaných nožiček. Optimální pro ochranu povrchu už hotových podlah. Výškově nastavitelné víko je dokonale zkonstruováno tak, aby volné kabely, kabelové svazky nebo trubky byly v X-BOARD XB 500 zabezpečeny proti nekontrolovanému odvíjení. Doprava zdarma přes Zásilkovnu.
Toradex Apalis iMX6Q 2GB iT + evaluation board
nevyužitý stav neznámý + Board vyžazeny z vývoje. cena za vše
Hnízdečko bílé kočky New Baby
New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - velmi pěkný stav New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko Je nám líto, ale prodej již skončilHnízdo pro miminko - na doma, vyrobeno z bavlny
Babypoint koupácí kruh Baby Ring zelená
Prodám nový, 1x vyzkoušený Baby Ring. Info od výrobce: Dětský kruh Baby Ring je unikátní produkt pro koupání dětí od 0 do 24 měsíců a je možné jej použít jak pro koupání v domácím prostředí, tak i v bazénu, avšak maximálně pouze do hloubky 1 metru. Předností tohoto kruhu pro miminka je možnost jeho použití pro děti, které ještě nejsou schopné držet samostatně hlavičku. Nafukovací kruh Baby Ring pomáhá ulehčit koupání miminka a poskytuje i velké potěšení samotnému děťátku z pohybu ve vodě. S tímto kruhem se dítě ve vodě volně pohybuje, převrací se z bříška na záda, z boku na bok, prostě v něm má volnost, jakou potřebuje. Osobní předání Praha 9 + 10 Protože jsou zde tel. čísla zneužívána, prosím, pište mail. Děkuji!
Nálepka Indian Motorcycle
Veľká živicová nálepka Indian Motorcycle - priemer 10 cm. Vhodné aj do exteriéru.
SUZUKI nalepka Metal Edition 60 x 11 mm
AJ ine loga. Nálepka je vyrobená z ultra-tenkého kovu, leskla ako zrkadlo. Vhodné na lepenie na povrch automobilu, mobilný telefón, okuliarov, počítače alebo iných výrobkov, s hladkým povrchom. Samolepka je ohybna, takze dobre drzi aj na roznych zahyboch. ◾ Rozmery: 60 mm x 11 mm ◾ Farba: strieborná Cena za kus 4€. Postovne 4,50€.