inzerce, prodej, prodám, bazar

NÁKUPNÍ TAŠKA NA KOLEČKÁCH

Kategorie: Ostatní

NÁKUPNÍ TAŠKA NA KOLEČKÁCH
NÁKUPNÍ TAŠKA NA KOLEČKÁCH
Podobné inzeráty
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Nákupní taška na kolečkách Peanuts
Nákupní taška na kolečkách Peanuts.Preferuji osobní předání.Rozměry 35x60
Nákupní taška na kolečkách
Nákupní taška na 6 kolečkách, jede i do schodů, zánovní.
Nákupní taška na kolečkách Gimi
prodám nepoužívanou nákupní tašku na kolečkách bez poškození barva fialová vpředu kapsa na zip taška je skládací (viz foto) jen osobní předání Stříbro a okolí (poštou nezasílám!)
Pevná nákupní taška na kolečkách
Prodám pevnou nákupní tašku na kolečkách,konstrukce z pevných trubek a taška ze silné koženky.Vše vysoce kvalitní zpracování. Výborný stav.
Taška na kolečkách
Nákupní taška Aurora na kolečkách do schodů s lehkou avšak pevnou hliníkovou konstrukcí. Omyvatelný a voděodolný materiál. Na přední části tašky je umístěna praktická termokapsa. I v zadní části je kapsa uzavíratelná na zip. Taška je skladná. Rozměry viz foto.