inzerce, prodej, prodám, bazar

Nákupní taška na kolečkách

Kategorie: Ostatní

Nákupní taška na 6 kolečkách, jede i do schodů, zánovní.
Nákupní taška na kolečkách
Podobné inzeráty
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
NÁKUPNÍ TAŠKA NA KOLEČKÁCH
NÁKUPNÍ TAŠKA NA KOLEČKÁCH
Nákupní taška na kolečkách Peanuts
Nákupní taška na kolečkách Peanuts.Preferuji osobní předání.Rozměry 35x60
Nákupní taška na kolečkách Gimi
prodám nepoužívanou nákupní tašku na kolečkách bez poškození barva fialová vpředu kapsa na zip taška je skládací (viz foto) jen osobní předání Stříbro a okolí (poštou nezasílám!)
Pevná nákupní taška na kolečkách
Prodám pevnou nákupní tašku na kolečkách,konstrukce z pevných trubek a taška ze silné koženky.Vše vysoce kvalitní zpracování. Výborný stav.
Taška na kolečkách
Nákupní taška Aurora na kolečkách do schodů s lehkou avšak pevnou hliníkovou konstrukcí. Omyvatelný a voděodolný materiál. Na přední části tašky je umístěna praktická termokapsa. I v zadní části je kapsa uzavíratelná na zip. Taška je skladná. Rozměry viz foto.