inzerce, prodej, prodám, bazar

Nahubek pro malého psa, štěně

Kategorie: Psi

Nabízím pidi náhubek pro štěnátko,nebo malého psa. Je nový, nebyl využitý. Měl být pro cca 2 kg štěně.
Nahubek pro malého psa, štěně
Podobné inzeráty
Náhubek HUNTER pro psa
Prodám nebo vyměním náhubek Hunter. Je jen vyzkoušený, špatně zvolená velikost. Vyměním případně za 4. Náhubek dobře drží, má zespodu místo na podávání pamlsků. Je pro psa komfortní a perfektně drží. posílám zásilkovnou + 80 Kč nebo vyzvednutí v Praze.
HUNTER - náhubek pro psa
Prodám náhubek pro psa značky Hunter, velikost č.5. Náhubek je velmi pohodlný a lehký, vyrobeno z termoplastického elastomeru. Červená odnímatelná část brání v konzumaci odhozeného jídla během procházky. Málo používaný.
Voděodolný psí obleček Bella & Balu s kapucí, různé barvy
VODĚODOLNÝ MATERIÁL - Obleček je ideální k ochraně vašeho čtyřnohého kamaráda před povětrnostními vlivy při všech outdoorových volnočasových aktivitách. Polyester s PVC zátěrem a síťovanou podšívkou je prodyšný, voděodolný, reflexní a nastavitelný. Plynule nastavitelný obvod krku a hrudníku umožňuje psovi pohodlné nošení. BEZPEČNOST - Kabátek obsahuje odrazky, které pomáhají při špatné viditelnosti a zajišťují bezpečnost vašeho psa. Nyní si můžete být jisti, že si vašeho milého mazlíčka ostatní všimnou i v noci. STYL - Perfektní doplněk pro psa s otvorem na popruh, pro obojek a postroj pro psa. Má malou kapsičku na nezbytnosti a kapuci. Je to perfektní kombinace stylu a pohodlí pro vašeho mazlíčka. SNADNÉ ČIŠTĚNÍ - Polyester s PVC vrstvou a síťovanou podšívkou JAK ZMĚŘÍM SVÉHO PSA? - Pro měření délky byste měli psa změřit od krku ke kořeni ocasu a obvod hrudi. Chcete-li změřit výšku vašeho psa, umístěte metr kolem základny jedné z předních tlapek vašeho psa a protáhněte jej až k temeni hlavy vašeho psa. Před nákupem zkontrolujte rozměry. K dispozici: barvy - šedá, modrá, oranžová velikosti - S, M, L, XL Doprava: Zásilkovna 79Kč Balíkovna 65Kč
NOVÁ skládací boudička + výběh pro štěně / kočku / hlodavce
Cena je za celý set tak jak je na fotkách, vše prodávám pohromadě. Prodám úplně novou skládací přepravku / boudičku EasyGO pro štěně, menšího psa, kočku nebo hlodavce atd. 48 x 41 x 41 cm. Pevný příjemný materiál, vinylové dno. Přidám vystýlku s vložkou a 2x kobereček v rozměru na dno uvnitř. Vchod na zip + rolovací okénka po bocích na suchý zip. Příjemné madlo pro přenos a na zadní stěně šikovná kapsička zvenčí. Lze rozložit viz obrázek. Včetně přenosné tašky. Nenese žádné známky používání, bylo použito pouze jednou. Dále prodám úplně nový skládací výběh / box / přenosné bydlení Smart Top Lounge taktéž pro štěně, menšího psa, kočku nebo hlodavce atd. 92 x 92 x 43cm. Pevný příjemný materiál, vyndavatelné vinylové dno na suchý zip a sundavatelná síťová stříška na zip. Dva vchody na zip, síťové stěny se dvěma kapsičkami zvenčí, držák na lahve a kolíky do země. Všitá drátěná konstrukce, díky které lze složit do tvaru šestihranu nebo rozložit. Včetně přenosné tašky Použito 3x pro přespání štěňátka a jediná známka používání je lehce okousaná kapsička viz foto. Volejte nebo pište. NEPOSÍLÁM NA DOBÍRKU, ale pouze osobní odběr nebo po platbě předem přes DPD (+140Kč). Sledujte i moje další inzeráty :-)
Vodítko,obojek,nový nepoužitý náhubek
Nabízím Zcela nový nepoužitý náhubek pro malého pejska, štěnátko jako čivava apod. Bylo to na štěně cca 2 kg. K tomu malý obojek a vodítko, vše do červena. Cena za vše 69 Kč
Náhubek pro velkého psa
Prodám náhubek pro velkého psa, náš (Americká Akita Inu s Bernským Salašnickým) si ho jednou zkusil a nesnese ho :) Původní cena 1000, nyní 450.