inzerce, prodej, prodám, bazar

Nahřívací papuče velikost 42

Kategorie: Boty

Papučky plněné semeny prosa vás i v těch nejkrutějších mrazech krásně zahřejí!

Papuče vložte do mikrovlnné trouby na 1 až 2 minuty na výkon 800W. Poté budou hřát minimálně 30 minut. Můžete je také nahřívat na topení.

Po zahřátí je nazujte na nohy a vychutnejte si příjemný pocit tepla, které sálá z prosa. Proso uvolňuje i nepatrné množství vlhka, které vstupuje do pokožky a blahodárně na ni působí. Nohy pak budete mít krásně prohřáté, pokožku vláčnou a příjemně hebkou.

Pantofle jsou také ideální k nahřívání nohou pro všechny, kteří trpí špatným prokrvením končetin, rádi si nahřívají nohy u vínka, televize nebo při čtení oblíbených knížek nebo promrzli venku při zimní procházce.

Domácí obuv není určena na chození, ale pro relaxaci. Papuče nenahřívejte v klasické horkovzdušné troubě – hrozí poškození a riziko požáru.

Původní cena 280,- ...nyní 180,- + pošta
Odesílám pouze po zaplacení předem na účet !!!
Nahřívací papuče velikost 42
Podobné inzeráty
Nahřívací papuče
Prodám nahřívací papuče pro nahřívání v mikrovlnce či na topení. Barva: šedo-tyrkysová Velikost: 36-40 Stav: nové, nenošené (nevhodný dárek) Materiál: vnější obal: 100 % polyester vnitřní náplň: proso a květy levandule Vyrobeny v ČR.
Papuče pro dědu vel 42 nové
Papuče pro dědu - teplé vysoké čelo. 42 Nové papuče, trošku retro, vysoké a teplé. Pod jazykem je guma, aby lépe držely. Velikost uvedena 42, délka stélky 27,5 - 28cm Poštovné 80 zadilkovna
Prodám dámské/dívčí papuče "medvídek", vel cca 38/39
Prodám dámské/dívčí papuče "medvídek", vel cca 38/39. Papuče jsou v perfektním stavu, nošené pouze párkrát. Velmi příjemné, měkoučké.
Kvalitní damské /unisex papuče z kůže/ vlny
Kvalitní damské /unisex kožené pantofle / papuče / bačkory. Vnější část je z kůže - semiše, uvnitř jsou podšité ovčí kůží s vlnou, ručně vyráběné. Výrobce je označuje jako dámské, ale vypadají jako unisex. Velikost 42. Délka podešve je 29cm. Délka stélky je cca 26.5 cm. Nesedla velikost. Vnitřní materiál: ovčí kůže/vlna Vnější materiál: kůže, semiš Podšívka: kůže Podešev: styrogum Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna/ pošta/ ppl / balíkovna
Krasne kozene papuce , Mango, velikost 37- Nove
Krasne kozene papuce , Mango, velikost 37- Nove!
Papuče
Plyšové hebké pohodlné papuče, které jsou otevřeného stylu, takže se v nich nezapařuje noha, a zároveň vám nemrznou chodidla. Nové, pouze vyzkoušené. Velikost 40-41 ale sedí na velikost nohy 39 a 40, a menší.