inzerce, prodej, prodám, bazar

Náhrdelník, řetízek

Kategorie: Doplňky

Nový dámský náhrdelník, bižuterie
Náhrdelník, řetízek
Podobné inzeráty
AVON – bižuterie (sady náušnice, náramek a náhrdelník)
Prodám úplně nové, nenošené dvě sady šperku od AVON a jednu od Fadia viz fotky. Sada 1. šperků od AVON – náhrdelník a náušnice. Sada 2. Šperků od AVON - náramek a řetízek na nohu. Sada 3. Šperků Fadia - náhrdelník a náušnice. Cena za vše 180 Kč, případně jednotlivé sady dohodou.
Nové šperky ScarletBijoux - náhrdelníky a náušnice
Tmavé visací náušnice Scarlet Bijoux Krásné černohnědé visací náušnice posázené lesklými kamínky. Nové, nenošené. Náhrdelník květina Pěkný nový náhrdelník s motivem květiny osázený lesklými kamínky. Průměr 3,7 cm. Nový, nenošený. Fialový šperk trojúhelníkovovitého tvaru od značky Scarlet Bijoux. Nový, nenošený. Cena: 60 Kč/ks. Posílám přes zásilkovnu za 79 Kč nebo za 30 Kč přes ČP na vlastní riziko. V případě zájmu prosím pište mail. #nahrdelnik #květina #pěkný #peknydarek #šperky #novy #nausnice #visacinausnice #nový #pěknýdárek #ScarletBijoux #šperk #přívěsek #trojúhelník #fialová #zasilkovna #zerowaste
náhrdelník Arwen, film Pán Prstenů
Arwen náhrdelník - z filmu Pána Prstenů, originální náhrdelník - sběratelský kousek, postříbřeno, párkrát za život nošeno. Nyní nevyužito, nutno nechat u zlatníka vycídit. K přívěsku s řetízkem je zároveň originální krabička s certifikátem pravosti. Osobní odběr pouze v Brně.
Náhrdelník // prstýnky Swarowski
Řetízek s růžovým přívěškem Prstýnek s růžových / čirým kamenem. Cena: Náhrdelník (199,-), prstýnky (99,-/ks)
Řetízek s Andělíčkem
Nabízím krásný řetízek s andělíčkem. Řetízek materiál chirurgická ocel(délka 45cm) přívěšek cca 4cm. Andělíček růžový - Růženín (mám už jen 1ks) Andělíček fialový - Ametyst (mám už jen 6ks) v květnu je den Matek nezapomeň te. Cena 180kč včetně dárkové krabičky. Mám více různých výrobků, v případě zájmu zašlu více info. Moc pěkný dáreček pro ženu či dívku, který určitě potěší. Osobní převzetí ve Vrchlabí anebo mohu poslat přes Zásilkovnu anebo Balíkovnu. Podívejte se na další mé inzerované zboží ať popřípadě ušetříte poštovné
Stříbrný řetízek Pancíř 8mm šířka
Stříbrný řetízek Pancíř 8mm šířka, délka 60cm, váha 43,60g 925/1000. Řetízek bych rád prodal společně i s přívěškem, ale je možnost se domluvit. Cenu bych viděl kolem 2500kč bez přívěšku a 3000kč s přívěškem. Přívěšek je ze stříbra a zirkonů a váží zhruba 10g - v přívěšku jinak chybí asi 2 kamínky (lze nechat opravit ve zlatnictví).