inzerce, prodej, prodám, bazar

náhradní plachta potah na hospodský slunečník

Kategorie: Ostatní

Prodám náhradní potah na zahradní slunečník. Velmi pevné hadra s nepromokavou úpravou a UV ochranou. Velikost 3,5x3,5. Pasuje na zlaté a bílé konstrukce od firmy Moravia Propag. Bez potisku tmavší béžová, šedá, pastelové barvy, případně s logem Kozel, Plzeň, Gambrinus. Jsou úplně nové a nepoužité. originálně zabalené. Poštovné přes Zásilkovnu. Reagujte prosím písemně přes inzerát.
náhradní plachta potah na hospodský slunečník
Podobné inzeráty
Zakrývací plachta Kataro  - zelená
Trvanlivá a pevná krycí plachta 200g/1m² z polyethylenové plachtoviny se zvýšenou odolností. Stabilizace proti UV záření. Plachta je po celém obvodu osázena hliníkovými oky v intervalu 50cm. Cena za 1m² = 31,46Kč Možnost zaslat po celé ČR. - krycí plachta s oky. - bazénová plachta - plachta na dřevo - plachta na seno - plachta na bazén - plachta na auto
Potah na hospodský slunečník
Koupím nepoužitý potah, plachtu na hospodský slunečník od Moravia Propag v rozměru 3x3 m. Prosím o nabídky nejlépe s fotkou na email. Děkuji.
Potah na hospodský slunečník
Prodám úplně nové nepoužité plachty na hospodský slunečník různé druhy cena za kus 4000 Kč Při solidním jednání se slevě nebráním.
Plovoucí slunečník 300 x 400 cm bílý, nova plachta.
Prodám slunečník 3x4m, bílý, nová plachta a celá nová dřevěná konstrukce, která napíná plachtu. Slunečník je 3roky starý, rameno je původní je na něm znát ze byl tři roky venku, ale vše plně funkční, případně vyměnit 2ks dřevěných nosných hranolu a slunecnik pak bude jako úplně novy. Původní cena 5500,-
Hospodský slunečník
Koupím velký hospodský slunečník,(3,5 X 3,5), nový, může být bez stojanu a závaží.
Poničený hospodský slunečník 3,5 x 3,5 m .
Prodám starý hospodský slunečník Svijany velikosti 3,5 x 3,5 m s potrhanou plachtou. Konstrukce je v pořádku, funkční. Základna je svařovaná, rozkládací, bez zatěžových betonů. Po výměně plachty ještě určitě poslouží. V případě dotazů mne prosím kontaktujte.