inzerce, prodej, prodám, bazar

Náhledový monitor 7"FEELWORLD FW 279

Kategorie: Ostatní

Prodám náhledový monitor FW279. Monitor je nepoužitý, zůstal z projektu jako náhradní.Balení obsahuje monitor+HDMI kabel. Osobní předání Praha-Nymburk. Možno poslat. Cena 4000,- Poštovné +120...PPL
Náhledový monitor 7"FEELWORLD FW 279
Podobné inzeráty
TILTA Advanced Ring Grip pro DJI RS 2 a monitor Feelworld F5
Nabízím k prodeji TILTA Advanced Ring Grip pro DJI RS 2 a náhledový monitor FEELWORLD F5 Pro 5,5". Zdarma přidám HDMI kabel a audio kabel jack 3,5mm (male-female). Ke gripu je i původní krabice a k monitoru originální case. Cena je za komplet, grip i monitor byly použity cca 10x. Osobní převzetí je možné v Praze - Vinohradech.
feelworld F5 Pro
Prodám párkrát použity monitor Feelworld F5 Pro Stav jako nový i s fólií. Viz foto. Nevyužitý. Cena 3490,- Kč
Nahledový monitor Neewer
Prodám nahledový monitor Neewer. Monitor byl málo používaný, resp. jen ke statickému focení. Stav jak nový ( v kloubu jsem nahradil za tištěný čep , původní praskl) . Součástí je nabíječka, baterie a kabel a originál obal monitoru. Cena pevná 3500kč včetně dopravy zásilkovnou, popř. Osobní předání Havířov
Náhledový monitor RUIGE 5” TL-S500HD
Prodám velmi kvalitní náhledový monitor RUIGE 5” TL-S500HD HDMI. Trafo, sluneční clona, FALCON BB-6 Battery Box Case pro 6ks AA Baterií, držák na upevnění do sáněk kamery. Kroucený HDMI kabel. Testován na Canon, Nikon a dalších kamerách. Pně funkční, v originál krabici. Záruka na odzkoušení není problém. Pouze vážní zájemci, preferuji osobní předání v Říčanech u Prahy, nebo zásilkovna při platbě předem alespoň poštovného. Odvoz možný po dohodě.
Náhledový monitor Desview R5 5,5"
Prodám Desview R5 5,5" Full HD dotykový náhledový monitor. Použitý, ve velmi dobrém stavu. Originální balení, kryt, kabely. Pouze osobní předání - Praha 5.
Náhledový monitor Feelworld FW760 + příslušenství
Prodávám tento náhleďák s příslušenstvím. Nemám pro něj již využití.