inzerce, prodej, prodám, bazar

Nafukovací atrakce se skluzavkou - Nová

Kategorie: Ostatní

Prodám nafukovací ateakci se skluzavkou včetně fukaru atrakce je nová.
Nafukovací atrakce se skluzavkou - Nová
Podobné inzeráty
Nafukovací atrakce 3v1
Prodám nafukovací atrakci „polykací Klaun“. Zábavná atrakce 3v1 nabízí plochu na skákání, uzavřenou skluzavku a hlavně pravidelné zavírání tlamy klauna, které je největším a nejzábavnějším lákadlem celé atrakce. Jediná atrakce v ČR a SK. Rozměry: 9,5 x 5 x 6 metrů (d x š x v), 2 motory - 1,5 kW na 230V, možnost regulace stisku polykání, nastavitelná časová regulace otevírání a zavírání pusy, veškeré klíčové body atrakce jsou po otřebení vyměnitelné (vše na zip), kvalitně ušito (německá plachta značky Mehler 900g/m2), kapacita atrakce 15 dětí. V top stavu, pouze 5x použitá. Prosím, pouze vážní zájemci. Cena 195 000,- Kč.
Sumo ring - sportovní atrakce
Prodám sportovní atrakci Sumo Ring, atrakce obsahuje dva dětské a dva dospělácké sumo obleky, bezpečnostní helmy, přepravní vaky a žíněnku. Profi atrakce vhodná na dětské dny, firemní akce, festivaly a jiné eventy. Poutavá reklama, atrakce vždy přiláká velké množství diváků. Výrobek EU, skladem nový, nepoužitý! Cena za komplet 36 000Kč. Možno prodat jen dětskou nebo dospěláckou verzi 2x oblek + žíněnka za 28 000Kč.
ATRAKCE FREE JUMP
Prodám atrakci Free JUMP - adrenalinová atrakce kde se skáče volným pádem z výšky 6 metrů. V ceně výsuvné schody, nafukovací atrakce a dva ventilátory.
Atrakce Free JUMP
Prodám atrakci Free JUMP - adrenalinová atrakce kde se skáče volným pádem z výšky 6 metrů. V ceně výsuvné schody, nafukovací atrakce a dva ventilátory. Nově STK. Možnost vyměnit za dodávku, kontajnerovku, centralu, bagr atd s oboustranným doplatkem.
Skákací hrad se skluzavkou a herními prvky
Prodám nafukovací atrakci. Multifunkční nafukovací prolézačka kombinuje skákací hrad, horolezeckou stěnu, která je propojená lávkou vedoucí ke skluzavce. Rozměry: 8x7x8m, motor 2 x 1,1 kW na 230V. Atrakce je v top stavu! Cena 139 000,-Kč. Možnost okamžitého odběru. Rychlá návratnost investice.
Skákací hrad s herními prvky
Prodám unikátní pohyblivou nafukovací atrakci „Pirátská loď". Atrakce má dvojité dno, které způsobuje, že se loď zdvihá a simuluje tak pohyby plujícího plavidla ve kterém děti zažívají nevšední situace. Rozměry: délka 10 m, šířka 4 m, výška 5,5 m, 2 x motor 220V, váha okolo 280 Kg, kvalitně ušito. Přepravní rozměry: 180cm x 120cm x 140cm, manipulace 2 osoby, v EU. Jediná atrakce na území ČR a SK tohoto druhu. Cena 129 000,-Kč, rychlá návratnost investice.