inzerce, prodej, prodám, bazar

Nádoba mísa obal na květináč NOVÉ

Kategorie: Doplňky

Mísa v kulatém, jednoduchém provedení bez vzoru. Dekorativní i užitečný doplněk pro Váš domov, Využijete jako mísu na ovoce, na ořechy i další dekorace, případně jako obal na nevzhledné květináčky.
Produkt č. 0173
Barva: šedá
Rozměry: průměr 20 cm, výška 10 cm
Využití: interiér i exteriér
Výrobek má finální úpravu v podobě lesklého laku s atestem pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami.
Osobní odběr nebo zaslání poštou.
V nabídce kolem 200 mých výrobků včetně autorských originálů, tedy neopakujících se kousků.
Nádoba mísa obal na květináč NOVÉ
Podobné inzeráty
květináče
zelené keramické květináče šíře 20cm, cena 150kč každý. Bílý květináč šíře 15cm, cena 80kč. Zelený malý květináč šíře 13cm, cena 50kč. Černý závěsný kovový květináč šíře 14cm, cena 50kč. Bílý široký květináč na bonsai nebo sukulenty šíře 22cm, cena 150kč. Starší keramický krémový květináč šíře 20cm, cena 100Kč
Macrame závěs na květináč s korálky
Ručně drhaný macramé závěs na květináč - více na Fler nebo Instagramu Zazelenáno - Celková délka 70cm - Pro květináč průměr cca 17cm - K dispozici ve 4 barvách NUDE/COFFEE/CARAMEL/SAND - Příze Bobbiny 3mm Květináč s rostlinkou nejsou součástí inzerátu! :) Zásilkovna/Balíkovna nebo osobní odběr na Praze 13 V případě zájmu pište na Whatsapp nebo email Květináč s rostlinkou nejsou součástí inzerátu! :) Zásilkovna/Balíkovna nebo osobní odběr na Praze 13 V případě zájmu pište na Whatsapp nebo email :)
Designový ocelový květináč XL
Designový ocelový květináč velký Květináč se hodí do každé domácnosti - díky jeho vkusnému vzhledu snadno doplní jakýkoliv interiér či exteriér. Dle dohody je možné na zakázku vyrobit květináč dle vašeho návrhu nebo požadavku. Vyrobeno z oceli 2mm,povrchová úprava černý komaxit Velikost: 350x350x700mm Výrobek je dodáván včetně plastového vkladu.
Jednorázové nádobí
Jsou tu mísy na saláty (nové) : Malá mísa+víčko (50ks) = 100Kč Velká mísa+víčko (50ks) = 100kč Mísa na dip mísa+vicko (200ks) =200kč Papírový box na jídlo 22ks - 50kč Plastový nůž 500ks - 50kč Termo mísa 340ml 25ks a termo kelímek 200ml 85ks - 100kč
Silnostěnná hladká mísa NOVÉ
Silnostěnná nádoba vám nabízí více možností využití. Lze ji použít jako mísu nebo jako obal na nižší květináč, stolní ohniště, pŕipadně malý vodní prvek, je tedy víceúčelová. Jednoduché provedení bez vzoru. Vhodné k použití v interiéru i exteriéru. Vyrobena z betonu. Produkt č. 0116 Materiál: beton barva: šedá rozměry: (vnější průměr 27 cm, vnitřní horní průměr 20 cm, výška 10 cm /(viz foto) Nemusíte se bát mísu použít na ovoce. Nádoba má povrchovou úpravu v podobě laku atestovaného pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. Osobní odběr de domluvy nebo zaslání poštou. K dispozici kolem 200 výrobků včetně autorských kousků, které jsou vyrobeny pouze v jednom originálním provedení.
Originální mísa s květinami NOVÉ
Mísa ve čtverhranném provedení a dekoracemi v podobě kovových květů s hnědými kamínky. Doplněk do Vašeho domova, který může být nejen dekorativní, ale i užitečný. Využití jako mísa na ovoce nebo na další dekorace. Do kuchyně, obýváku, chodby, jídelny, na balkon, terasu či zahradu - záleží to čistě na Vás. Mísa má ze spodní části uťuklý kus - viz foto. Autorská práce a originální kus - jen jediný tento kus v tomto provedení. Produkt č. 0311 Materiál: beton Barva: šedá Rozměry: 30 x 30 x 3-4 cm Využití: interiér i exteriér Finální úprava atestovaným lakem pro přímý styk s potravinami, pitnou vodou a hračkami.