inzerce, prodej, prodám, bazar

Nádherný knižní skvost - Chresomanthie francais

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
nabízím krásnou knížku - nejen na čtení, ale i jako sběratelský kousek či hodnotný dárek - je to hezká knížka sama o sobě.

Ostatně posuďte sami:
Chresomathie francais z roku 1900 pouze za 690,-Kč.
Osobní odběr, placení v hotovosti v Praze na Jižním Městě.
Knihy mohu i zaslat přes Zásilkovnu - v takovém případě platba předem na účet plus 79,-Kč.
Pavel Kolínský.
, pavel.kolinsky@
Nádherný knižní skvost - Chresomanthie francais
Podobné inzeráty
Nádherný knižní skvost - Přírodní léčba a domácí lékař
Dobrý den, nabízím krásnou knížku - nejen na čtení, ale i jako sběratelský kousek či nádherný dárek - je to hezká knížka sama o sobě. Ostatně posuďte sami: Přírodní léčba a domácí lékař pouze za 1290,-Kč. Osobní odběr, placení v hotovosti v Praze na Jižním Městě. Knihy mohu i zaslat přes Zásilkovnu - v takovém případě platba předem na účet plus 79,-Kč. Pavel Kolínský. , pavel.kolinsky@
Nádherný knižní skvost - Žena ve zvycích a mravech národův
Dobrý den, nabízím krásnou knížkuv perfektním stavu - nejen na čtení, ale i jako sběratelský kousek či nádherný dárek - je to prostě hezká knížka sama o sobě. Ostatně posuďte sami: Žena ve zvycích a mravech národův (182 příloh, mnoho fotografií) z roku 1913 - ve vynikajícím stavu - pouze za 1590,-Kč. Osobní odběr, placení v hotovosti v Praze na Jižním Městě. Knihy mohu i zaslat přes Zásilkovnu - v takovém případě platba předem na účet plus 79,-Kč. Pavel Kolínský. , pavel.kolinsky@
Velká knižní pozůstalost, cca 1000ks knih.
Velká knižní pozůstalost cca 1000ks různých knih, pohádky, válečné, starší i novější knihy. Ceny 10kc a výše. Spousta zajímavých knih pro čtenáře, antikvariát. Pokud možno prodám raději vše, přijeďte se podívat a vybrat si.
Velká knižní pozůstalost. 2000ks různých knih.
Velká knižní pozůstalost. Knihy různých žánrů, ceny 10kc a vyse. Seznam nemám. Prodám raději jako celek. Větší odběr knih dobrá cena.
Dekorační látka Schumacher
Nabízím americkou dekorační látku Schumacher "Jardin Francais" an exclusive. Délka 4m, šíře 136 (vzor 132cm). Černý podklad a krásný květinový vzor.
Starožitné bedny do CS:GO
Po letech abstinence od CS:GO jsem se přihlásil a objevil tento skvost. 2x Weapon case #1 marketplace cena 70€+ 3x 2013 eSport case #2 marketplace cena 30€+ Účet prodám jen jako celek. Prodávám tímto způsobem skrze 30ti denní čekací lhůtě pro využívání marketplace po změně hesla.