inzerce, prodej, prodám, bazar

Nádherný dětský lustr EGLO - panenka do dětského pokoje

Kategorie: Nábytek pro děti

...pro malou princeznu. Závěsné růžové svítidlo s culíkatou holčičkou.Na jednu žárovku 60W, je již po záruce, ale stále jako když jsme ho koupily. Kombinace dřevo, plast , sklo, kvalitní, značkový, kuovaný v prodejně EGLO. PC 1500 korun.
ROZMĚRY: 35x20cm - bez nožiček
Osobní odběr v Mostě nebo + 120 korun balík do ruky, na dobírku neposílám!!
Nádherný dětský lustr EGLO - panenka do dětského pokoje
Podobné inzeráty
Děcky lustr krtek
Dětský lustr na 1 žárovku. Plastový lustr s dětskými motivy. Zavěšení lustru je na přívodní šňůře, do svítidla doporučujeme použít úspornou žárovku. Použití: lustr do dětského pokoje
Psací stůl do dětského pokoje - jasan combria/fialová
Nabízím psací stůl do dětského pokoje. Cena: 1.900,- Kč osobní odběr: dle domluvy V nabídce mám i nábytek do dětského pokoje k tomuto psacímu stolu (viz. ostatní inzeráty).
SLEVA - DETSKY SKOLNI  PSACI STOLEK DO DETSKEHO POKOJE
DETSKY SKOLNI PSACI STUL SE SUPLICKEM DO DETSKEHO POKOJE..... MATERIAL KOVOVA MASIVNI KONSTRUKCE..... HORNI PLOCHA - LAMINO - ODSTIN SVETLEHO DREVA, PLAST.... HORNI PLOCHA MIRNE OPOTREBOVANA...... PRACOVNI DESKA MA V PREDNI CASTI ODKLADACI PLOCHU NA PSACI POTREBY - VIZ FOTO.... MIRY PRACOVNI PLOCHY 120 X 68 X 1,8 CM...... VYSKA STOLU NASTAVOVACI PODLE POTREBY DITETE OD 55 CM DO 80 CM.... NA STRANE KOVOVY DRZAK NA SKOLNI TASKU - VIZ FOTO... JINAK JE STOLEK MASIVNI A STABILNI.... TAK JAK NA OBRAZKU, TAK OBDRZITE... ...........POUZE OSOBNI ODBER.....
Světlo do dětského pokoje
Prodám lustr s barevnými písmenky ideální do dětského pokoje společně s dvěma lampičkami, které mají možnost našroubování, nebo přilepení ke skříňkce, nebo ke zdi. Následně ještě jednu zelenou lampičku na stůl.
Dětský lustr
Prodám plastový lustr do dětského pokoje. Možnost zaslání přes zásilkovnu či balíkovnu. Cena 280Kč. Pokud koupíte s dalším nabízeným zbožím, možnost slevy.
Dětský lustr motyl
Nabízím lustr do dětského pokoje. Motiv motyl. 3xE27 objímka- možno zapojit na jedno i dvojklapku. Nepoškozený, stáří cca 2 roky.