inzerce, prodej, prodám, bazar

Nábytkářské kování - madla, úchyty na zavěšení skříněk

Kategorie: Ostatní

Prodávám madla/ úchyty a oka na zavěšení skříněk nebo zajištění nábytku proti převrhnutí ...

Madla černá, plast,
rozteč variabilní: 9,5 cm; 11,3 cm; 13 cm
v prodej 13 ks

oka, úchyty k zavěšení, zajištění
v prodeji 8 ks

cena jednotná: 5,-/ks
poštovné: Balíkovna 65,-
dobírka vyloučena
osobní převzetí Brno
Nábytkářské kování - madla, úchyty na zavěšení skříněk
Podobné inzeráty
Dřevěné madla zábradlí
Dřevěná madla tvrdé dřevo Buk cca. 100metrů. Madla jsou v délkách 3m,2m a 1m. Rozměry madla a drážky na fotkách.Prodám za cenu 50kč=1m. Možnost vybrat si kus který vám vyhovuje.
Garnýže
Prodám garnýže nerezové dvouřadé v pěkném stavu s úchyty, koncovkami a kroužky s žabkami. Stříbrná 240 cm s třemi úchyty, černá 250 cm se dvěma úchyty a černá 350 cm se třemi úchyty.
Dveřní kování SONET Rostex zlaté klíč
Dveřní kování SONET klíč r. 72 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 17,8cm, šířka štítku 34,5 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování SIESTA Rostex zlaté klíč
Dveřní kování SIESTA klíč r. 72 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 17,8cm, šířka štítku 34,5 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování PREMIO Rostex zlaté klíč
Dveřní kování PREMIO klíč r. 90 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 25cm, šířka štítku 41,5mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování PREMIO Rostex stříbrné klíč
Dveřní kování PREMIO klíč r. 90 stříbrné chrom klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 25cm, šířka štítku 41,5mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.