inzerce, prodej, prodám, bazar

NÁBYTEK NA MÍRU A POVRCHOVÁ ÚPRAVA PŘÍRODNÍHO KAMENE

Kategorie: Stavební materiál


FIRMA S MNOHOLETÝMI ZKUŠENOSTMI VYRÁBÍ NÁBYTEK NA MÍRU
ŠATNÍ SKŘÍŇ NA MÍRU
KUCHYŇSKÝ NÁBYTEK
SKŘÍŇKY, ZÁSUVKY

VŠECHNY VĚCI VYRÁBÍME TAKÉ Z KAMENE
TYP
-PRACOVNÍ DESKY
KRBY
SCHODY
OKENNÍ PARAPETY
PAMÁTKY
SPOKOJENÝ ZÁKAZNÍK JE PRO NAŠÍ SPOLEČNOST ZÁKLADNÍ
NAŠE SPOLEČNOST POSKYTUJE ZÁRUKY
NÁBYTEK NA MÍRU A POVRCHOVÁ ÚPRAVA PŘÍRODNÍHO KAMENE
Podobné inzeráty
UKRAJINSKÝ VÝROBCE A DODAVATEL VÝROBKŮ Z PŘÍRODNÍHO KAMENE
Panely z přírodního kamene neztrácejí svou barvu, texturu ani se nedegradují v důsledku stárnutí nebo povětrnostních vlivů, a protože jsou vyrobeny z přírodního kamene, mají oproti imitacím nebo výrobkům z umělého kamene neodmyslitelnou výhodu ve „věrohodnosti“. Naše panely jsou ručně vyráběny z vybraných řezů prémiového broušeného přírodního kamene. volejte a pište na číslo + 420 viber whatsapp)
Stěrka hydroizolační Mapei Mapegum WPS 5 kg
jednosložková rychleschnoucí stěrka, na hydroizolace stěn a podlah před lepením obkladů a dlažeb z keramiky nebo přírodního kamene, spotřeba 1,5 kg/m2/mm, 5 kg/bal. "Mapegum WPS je jednosložková rychleschnoucí pružná tekutá membrána na bázi syntetických pryskyřic ve vodní disperzi, zcela bez obsahu rozpouštědel, připravená k okamžitému použití. Určená pro hydroizolace povrchu stěn a podlah v interiéru, pokudnejsou vystaveny trvalému zatížení vodou ani vzlínající vlhkosti. Mapegum WPS je možné použít na sádrokarton, sádrové nebo cementové omítky, pórobeton a vodovzdornou překližku, podklady na bázi cementu, anhydridu, dřeva, magnezitu, na stávající obklady a dlažby z keramiky a přírodního kamene po předchozí aplikaci primeru Eco Prim T."
Villeroy & Boch Loop&Friends - Umyvadlo vestavné, 430x280 mm
Nové nepoužité Oválné umyvadlo k zabudování zespodu. Původní cena 12.000 Kč materiál: TitanCeram barva: Ebony (černá) s povrchovou úpravou CeramicPlus rozměry: 430 x 280 x 185 mm s přepadem bez plochy pro otvor pro armaturu vnější strana glazovaná včetně sady pro upevnění výřez do umyvadlové desky je nutno provést podle originálního umyvadla možnost zapuštění do desek z přírodního kamene a do laminátových desek Odtoková souprava není součástí dodávky. Technické informace Výrobce: Villeroy & Boch Série: Loop&Friends Kat. č.: 4A5300S5 EAN: 4062373896 Záruka: 2 roky Typ: zápustné Delší strana [mm]: 430 Kratší strana [mm]: 280 Tvar: oválné Otvor pro baterii: bez otvoru pro baterii Přepad: s přepadem Speciální povrchová úprava: se speciální povrchovou úpravou Materiál: keramika Barva / dekor: černá
Dekorační sádrový stěnový interiérový obklad HAVANA čokoláda
Dekorační sádrový stěnový interiérový obklad HAVANA čokoláda, zhotovený ve tvaru imitace kamene v odstínu čokoláda (šedo zelený odstín). Materiál použitý na zhotovení dekoračního kamene je sádra. Drsnější struktura zabezpečuje výrazné efekty při střídaní denního nebo nočního světla. Díky tomu to efektu stěna dostava výraznější vzhled. Dekorační obkladový kámen ze sádry, zachovává strukturu a krásu přírodního stavebního materiálu. Kontinuální probarvení a přirozeně vypadající plocha povrchu je předpokladem široké škály využití v interiérech. Dekorační sádrový kamen je dodáván v obdélníkových formátech o rozměrech dxšxh 375x125x20 mm, které umožňují lehkou montáž. Stěnový obklad je balen do krabic po 0,47 m2, váha 6 kg. Cena uvedena za 1 balení 0,47 m2. Odstín na obrázku se může nepatrně lišit od skutečného. Prosím o dotazy pouze emailem.
Dekorační betonový stěnový interiérový obklad Arena cappucci
Dekorační betonový stěnový interiérový obklad Arena cappuccino, zhotovený ve tvaru imitace kamene v odstínu cappuccino. Materiál použitý na zhotovení dekoračního kamene je beton. Drsnější struktura zabezpečuje výrazné efekty při střídaní denního nebo nočního světla. Díky tomu to efektu stěna dostava výraznější vzhled. Dekorační obkladový kámen, zachovává strukturu a krásu přírodního stavebního materiálu. Kontinuální probarvení a přirozeně vypadající plocha povrchu je předpokladem široké škály využití v interiérech. Dekorační kamen je dodáván v obdélníkových formátech o rozměrech dxšxh 375x100x15 mm, které umožňují lehkou montáž. Stěnový obklad je balen do krabic po 0,41 m2. Cena uvedena za 1 balení 0,41 m2. Je možné používat i do vlhkého prostředí. Odstín na obrázku se může nepatrně lišit od skutečného. Prosím o dotazy pouze emailem.
Obkladaci-koupelna-hydroizolace
Obkladači-koupelna-chemie Jedná se o nové a NEZMRZLÉ zboží! Pružná, tekutá, rychleschnoucí, jednosložková hydroizolační stěrka pro interiéry v novém hranatém balení. skladem 5kg,10kg a 20kg cena za 1kg 99kc (příklad - 20kg mapegum v obchodě stojí cca 3200kč moje cena 20kg mapegum 1980kc!) vědro ve tvaru obdélníku pro lepší práci s válečkem nanášení přímo z nádoby usnadní a zrychlí práci! Jednosložková, pružná, tekutá, rychleschnoucí hydroizolační stěrka, na všechny typy podkladů (nesavé povrchy nutno předem ošetřit penetrací), připraveno k přímému použití, jednoduchá aplikace, nanášení ve dvou až třech vrstvách v celkové výsledné tloušťce 1,5 - 2 mm válečkem, štětkou, hladítkem. Čekací doba mezi jednotlivými vrstvami 1-2 hodiny. K hydroizolaci stěn a podlah koupelen, sprchových koutů, kuchyní a pracovních ploch před lepením keramických obkladů a dlažeb z keramiky nebo přírodního kamene