inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabytek kresilka a stul 1958

Kategorie: Sedací soupravy

Zachovala nabytkova sestava dvou kresilek a skleneneho stolu z 50. let. Velmi zachovale, nerozbyte.
Nabytek kresilka a stul 1958
Podobné inzeráty
Křesílka s proskleným stolkem
nabízím designové křesílka 4ks a prosklený stůl z nerezi. cena dohodu
Prodám lakovaný nábytek, křesla: 60. léta, Tatra Pravenec
Prodám lakovaný retro nábytek. Jedná se o starý nábytek, období 60. léta, vyrobeno Tatra Pravenec, Brusel, navrhl František Jirák Křesla, cena za obě 1.500,-- Rozměry: V (sezení) 40, V max 78 cm Nálezový stav před renovací. Nábytek je pevné konstrukce a je umístěn v 1. patře RD, nutno stěhovat po schodech. Stěhování si zajišťuje kupující. POUZE OSOBNÍ ODBĚR. PLATBA HOTOVĚ PŘI PŘEVZETÍ. Tento nábytek se používá jako solitér, je vhodný pro vintage style. Cena nábytku po renovaci cca 90.000,- a více., viz designová studia Panomo s doménou eu, nebo designrobot s doménou cz, a další studia.
Nábytek z bytu za odvoz
Nabízím za odvoz a kafe nábytek z bytu. Nábytek je dřevěný, možnost i skříní ve stejném stylu jako jsou nafocené skříňky. Nábytek je suchý, bez plísně. Celou dobu byl v bytě. Třeba někdo ještě využije. K vyzvednutí v Hradci Králové.
Nábytek ze sudů
Dobrý den, mám na prodej sestavu nábytku ze sudů. Sudy jsou úplně nové. Nenesou žádné stopy používání. Zpracování je velmi kvalitní. Lze vyrobit i na míru: - výběr barev soudků - vlastní grafika - barvy kůže a nití cena pro sestavu 2 sedadel a stolu se skleněnou deskou - 18000kč cena pro sestavu nábytku 2 sedadel, pohovky a stolek se skleněnou deskou - 34000kč Rozměry sedáku 80x60 cm Stůl 45x60 cm pohovka 178x60x100 Nábytek, sud, barel, garáž, nábytek do garáže, bmw, mercedes, audi
Holandský nábytek- sedací souprava + stůl
Holandsky nábytek dřevěný masiv - 1x trokřeslo ( 90 x 200 x 90 ) ,1x dvojķřeslo (90 x140 x 90) ,křeslo ( 90 x 80 x 90)a stůl (130 x 59 x 47 + sklo ). Při rychlém jednání sleva.
Sedací souprava
Dobrý den, prodám nábytek určený do obýváku: !! JSEM OCHOTEN JEDNAT OHLEDNĚ CENY !! O nábytek bylo dobře pečováno, používán cca 1 rok. Důvod prodeje je, že teď bydlím v bytě, kde to mám již vybavené a tento nábytek nevyužiji. Sedací rozkládací souprava s úložným prostorem - Šířka 230cm, délka 160cm, výška 80cm. Sedací souprava je na fotkách focená rozložená, dá se na ní bez problémů tedy i vyspat. K sedací soupravě patří i 3 velké polštáře na opření. L - strana se dá namontovat jak zleva, tak zprava, podle toho, jak Vám to bude vyhovovat. V případě zájmu, nebo-li dotazů pište kdykoliv na e-mail: malkyss10@