inzerce, prodej, prodám, bazar

Nábytek dětský pokoj Cílek námořník

Kategorie: Ostatní nábytek

Krásný pokoj v designu moře jak pro malého námořníka tak námořnici. Postel má rozměr 90x200 a je vysouvací pro druhé dítě nebo návštěvu. Stav je jako nový, žádné oděrky, škrábance atd. Cena je včetně zdravotní matrace, která byla minimálně používaná a má sundávací, pratelný potah. Původní cena 120tis. Cena je komplet včetně všech doplňků jako jsou závěsy, záclony, přehozy, lustr atd.
Nábytek dětský pokoj Cílek námořník
Podobné inzeráty
Dětský nábytek do pokoje
Nabízím k prodeji tento dětský nábytek do pokoje SKŘÍŇ H*V*Š 50/193/80, KOMODA Š*V*H 90/93/40, STOLEK Š*V*H 90/93/40, NOČNÍ STOLEK Š*V*H 50/45/35 nábytek jev pěkném stavu viz foto, prodej pouze jako komplet původní cena byla 14900kč, nyní prodám za 7500kčNabízím k prodeji tento dětský nábytek do pokoje SKŘÍŇ H*V*Š 50/193/80, KOMODA Š*V*H 90/93/40, STOLEK Š*V*H 90/93/40, NOČNÍ STOLEK Š*V*H 50/45/35 nábytek jev pěkném stavu viz foto, prodej pouze jako komplet původní cena byla 14900kč, nyní prodám za 6500kč
Prodam detsky nabytek Auta2
Prodam nabytek Auta2 do detskeho od značky Cilek. Postel včetně matrace, přikryvky a dvou polštařu, komoda, velka šatni skřiň, psaci stul a knihovna, vše sviti a fungeje. Nabytek je velmi zachovaly, bez škrabancu.
Dětský nábytek
Prodam holcici dětskou sestavu nábytku cilek model selena. Nábytek kupovany před 4 lety. Stav velmi dobry. Původní cena 40 tis Kč. Jedna se o dětská rostoucí postel, dětská státní skříň, knihovna, komoda se zrcadlem, matrace do postele, bočnice do postele, nebesa do postele, detsky psací stul s uložnou stěnou, poličky na stenu, noční stolek.
Dětský pokoj nábytek Cilek Racecup
Krásný pokoj v designu auta jak pro malého závodníka tak závodníci. Postel má rozměr 90x200 má světla a svítí. Stav je jako nový, žádné oděrky, škrábance atd. Cena je včetně zdravotní matrace, která byla minimálně používaná a má sundávací, pratelný potah. Původní cena 108tis. Cena je komplet včetně všech doplňků jako jsou závěsy, záclony, přehozy, lustr atd.
Nábytek z provozovny vinotéky
Prodám nábytek z uzavřené provozovny vinotéky. Nábytek je dekor Zebrano zhotovený truhlářem na míru. Provozovna byla v novostavbě, na nábytek nepůsobila žádná vlhkost. Nábytek je možné použít pro zařízení provozovny, ale dřevo se dá použít například pro zhotovení kuchyně. Dřevo je zachovalé bez viditelných oděrek. Materiálu je cca 30m2. Nábytek je nyní uskladněný v suché garáži částečně rozložený. Osobní prohlídka prohlídka možná. Vlastní odvoz. Pořizovací cena 70 000,-. Nyní cena výrazně nižší. Cena dohodou.
dětský pokojíček
prodám dětský nábytek ČÍLEK, velká 3dv. skříň, rostoucí postel - od postýlky do cca 7let, komoda s přebalovacím pultem, lustr, příslušenství do postele - deka, povlečení, polštář, matrace.