inzerce, prodej, prodám, bazar

Nábytek do prodejny

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám nábytek na kompletní vybavení prodejny ideálně pro dámské spodní prádlo. Důvodem je zrušení prodejny. Jedná se o těžký a kvalitní nábytek ve velice dobrém stavu.
Případná prohlídka je možná po domluvě v Mníšku pod Brdy.
V případě vážného zájmu pošlu přesný soupis nábytku.
Nábytek do prodejny
Podobné inzeráty
Nábytek z provozovny vinotéky
Prodám nábytek z uzavřené provozovny vinotéky. Nábytek je dekor Zebrano zhotovený truhlářem na míru. Provozovna byla v novostavbě, na nábytek nepůsobila žádná vlhkost. Nábytek je možné použít pro zařízení provozovny, ale dřevo se dá použít například pro zhotovení kuchyně. Dřevo je zachovalé bez viditelných oděrek. Materiálu je cca 30m2. Nábytek je nyní uskladněný v suché garáži částečně rozložený. Osobní prohlídka prohlídka možná. Vlastní odvoz. Pořizovací cena 70 000,-. Nyní cena výrazně nižší. Cena dohodou.
Dětský nábytek do pokoje
Nabízím k prodeji tento dětský nábytek do pokoje SKŘÍŇ H*V*Š 50/193/80, KOMODA Š*V*H 90/93/40, STOLEK Š*V*H 90/93/40, NOČNÍ STOLEK Š*V*H 50/45/35 nábytek jev pěkném stavu viz foto, prodej pouze jako komplet původní cena byla 14900kč, nyní prodám za 7500kčNabízím k prodeji tento dětský nábytek do pokoje SKŘÍŇ H*V*Š 50/193/80, KOMODA Š*V*H 90/93/40, STOLEK Š*V*H 90/93/40, NOČNÍ STOLEK Š*V*H 50/45/35 nábytek jev pěkném stavu viz foto, prodej pouze jako komplet původní cena byla 14900kč, nyní prodám za 6500kč
nabytek do prodejny
Podám luxusní nábytek do prodejny, vyráběny na míru. Pult ve tvaru L a vitrína s led osvětlení.
Vybavení prodejny
Nabízím nábytek do prodejny (pult se šuplíky, velkou prosklenou vitrínu s úložným prostorem, skleněnou skříň a šestihrannou vitrínu). Cena dle domluvy, velká sleva při VELMI rychlém jednání. Nábytek stojí v odstěhovaném butiku v centru Kadaně. Vše za 10.000.-Kč (původní cena 35.000.-) Spěchá!
Nábytek do prodejny
Prodám nábytek do prodejny , původně vinotéka ale dá se použít kamkoliv.
Prodám vybavení prodejny potravin
Prodám vybavení prodejny potravin: - regály - mrazící pulty - chladící pult na uzeniny - nářezový stroj - pokladnu - váhu - zásoby zboží (potraviny, drogerie) - a další drobné vybavení prodejny K dispozici možné ihned.