inzerce, prodej, prodám, bazar

Nábytek do dětského pokoje

Kategorie: Ostatní

Kompletní sestava nábytku - psací stůl s kontejnerem, postel se zásuvkami a s nočním stolkem, šatní skříň se zásuvkami, 2x knihovna, skříňka s věšákem (postel a velká skříň je rozmontovaná, postel je bez matrace)
Nábytek do dětského pokoje
Podobné inzeráty
Vliesová fototapeta do dětského pokoje 400x240cm
Prodám krásnou vliesovou naučnou tapetu s mapou světa a zvířaty vhodnou do dětského pokoje nebo dětského koutku atd. Kvalitní. Rozměr: 400x240cm Tapeta je nová, nevybalená. Důvod prodeje špatně zvolený rozměr - změnili jsme návrh. Prosím o kontakt emailem. Možno i zaslat poštou či zásilkovnou při platbě předem.
Obrázek do dětského pokoje - Ježibabka - obraz dětský, tisk
Obraz pro děti do pokoje s rámem - Ježibabka - pohádka - veselý, ručně malovaný obrázek v bílém rámu, pro dítě, do dětského pokoje - reprodukce, dekorace, formát A4. Autor - Barbora Fausová Rámeček je již v ceně. Technické parametry: Obrázek je malován vodovými a olejovými barvami na papír imitující plátno (canvas). Po digitalizaci je následně vytištěn v grafickém studiu na kvalitní papír s jemnou strukturou. Prosím, mějte na zřeteli, pokud nevlastníte kalibrovaný monitor, výsledný tisk se může nepatrně lišit v sytosti nebo barevnosti. Velikost tisku: 21,0 x 29,7 cm Velikost rámu: 24,6 x 33,6 cm Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
7 dílný skládací nábytek ze dřeva
7-dílný zahradní nábytek je vyroben z tmavě červeného meranti - nejžádanější z tropických materiálů na výrobu zahradního nábytku, má vynikající trvanlivost , dlouhou životnost , vysokou tvrdost a dobrou opracovatelnost. Nábytek je povrchově upraven bezbarvým teakovým olejem. Vzhledem k tomu, že nábytek je vyroben z přírodního materiálu, je kresba dřeva a jeho zbarvení na každém kusu nábytku unikátní. Rozměr židle: 50 x 53 x 83 cm. Rozměr stolu: 135 x 80 x 74 cm. Nábytek je skládací, je vhodný tedy i do menších prostor, byl použit 2 sezony, vždy pod přístřeškem a na zimu uschován, na stole je místy "kolečko" od vody-viz foto + má připravenou díru pro vklad slunečníku, nemá na nic vliv. Cena za celý komplet stolu + 6 židlí. Ideálně osobní odběr, případně po dohodě můžeme i dovézt. + šedé PODSEDÁKY na židle nechám ZDARMA Kontakt prosím emailem, číslo posílám vážným zájemcům:)
Nábytek za odvoz
Dobrý den, nabízím nábytek za odvoz. Gauč cca 1.2 m vysoký, 2 m široký Křeslo cca 1.2 m vysoké, 1,4 m široké Nábytek je použitý, ale před předáním bude dezinfikovan pomocí myčky pro koberce a nábytek Karcher. Kvůli tomu taky zadarmo dostanete návleky ve dvou barvách, které jsou vidět na křesle. Podmínkou je že sami si zařídite odvoz. Nábytek je třeba vyzvednout v Praze(Stodůlky) a snést z druhého patra baráku, jinak je zcela zadarmo.
Lampička do dětského pokoje
Prodám lampičku do dětského pokoje. Má škrábance, ale ještě hodně poslouží. Je do elektřiny - trafo.
Sada dekorace do dětského pokoje
Prodám dřevěnou dekoraci do dětského pokoje. Ručně malované ekologickými barvami, vel. 8-18 cm, 7ks. Možné prodat i jednotlivě.