inzerce, prodej, prodám, bazar

nabízíme prodej staré zemědělské techniky formou dražby

Kategorie: Zemědělská technika

Prodej staré zemědělské techniky formou dražby která se bude konat 24.3.2023, od 8:00hodin, na Statek Jezerka, Jezerka 1672, Kadaň 43201.
Program: 8:00hod. - 9:00hod. prohlídka a od 9:00hod. samotná dražba. prodej největší nabídce. stroje: Mačkač E 303,nakladač drapák,Traktor newholland TM190,postřikovač NAPA,krmný a míchací vůz,disky, obracecí pluh 2x,nahrabovač pronar. Dotazy Po-Pá od 8:00 do 15:00hod.
nabízíme prodej staré zemědělské techniky formou dražby
Podobné inzeráty
Prodej použité zemědělské techniky
Prodej, použité zemědělské techniky a náhradních dílů.
Převoz zemědělské techniky
Nabízím převoz zemědělské a stavební techniky,NONSTOP
Farmtrac 555DTc  Novinka bez  Adblue
Zemědělský traktor s výkonem 49,6 HP a tříválcovým motorem AVL vybaveným řadovým čerpadlem, převodovkou Carraro 8+8 – mechanickou se stálým záběrem a reduktorem – a dvojitou spojkou. Tyto traktory nabízíme v kabinovém provedení s pohonem 4 kol. !!MOŽNOST FINANCOVÁNÍ!! Základní parametry: Motor: FARMTRAC, tříválcový Výkon: 49,6 HP Převodovka 8/8 Carraro Pohon 4 kol Pohodlná kabina Zemědělské traktory s výkonem 49,6 HP určené pro malé a střední zemědělské podniky. Velmi dobré konstrukční řešení, vysoká kvalita komponentů použitých v jednotlivých podsestavách a spolehlivost motoru jsou hlavními přednostmi tohoto traktoru, který je určen pro podniky s různými potřebami: sečení, hnojení, setí, zemědělské práce, sklizeň či doprava. V závislosti na typu půdy, členitosti terénu, místě a druhu prováděných prací nabízíme traktory s pohonem 4 kol v provedení s kabinou. Traktory této řady mají evropské schválení Euro V. Traktor,Zetor,John deere, new holand, massey ferguson,fend,kubota,belarus,case,claas,deutz fahr,valtra,solis,ursus
Staré kolo
Prodám staré loukoťové kolo s ozubením asi z nějaké staré zemědělské techniky průměr 118cm cena dohodou
zemědělské stroje
Prodám koňské zemědělské prvorepublikové stroje. Koňské pluhy, brány, plečky, koňský ohrnovák na brambory. Koňská sekačka na trávu, oblí. Nástroje jsou historické, vhodné jako dekorace před zemědělské, selské usedlosti. Cena dohodou.
Staré zemědělské stroje - pluh, kultivátor, válce
Prodám staré zemědělské stroje. Pluhy, kultivátor, válce a brány. Cena dohodou.