inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím ustájení

Kategorie: Koně

Nabízím ustájení 24/7 v rodinné stáji . Koně mají k dispozici výběh s přístřeškem. Seno celodenně. Výhřevné napáječky. K dispozici box na nasedlání, vytápěná sedlovna, sprcha pro koně, kruhovka, jízdárna.
Nabízím ustájení
Podobné inzeráty
Hledám venkovní aktivní ustájení v okolí Prahy
Hledám venkovní ustájení typu paddock paradise, kde jsou koně aktivně na trecích, ne pastvu, pro 23letou stále aktivní nekonfliktní kobylku. Ne pastevní ustájení, ideálně malé rodinné ustájení s pár koňmi v rozumné dojezdové vzdálenosti od Prahy. Jen na vyjížďky do okolí, jízdárnu, kruhovku nepotřebujeme. Alespoň minimální zázemí pro jezdce (sedlovna, možnost nechat věci a sedlo). Nabídněte.
Ježdění za výpomoc,či ustájení za výhodnou cenu
Dobrý den, po dlouhém uvažovani jsem se rozhodla,že bych ráda sehnala zkušeného človíčka k sobě. Někoho kdo by mi pomohl s koňmi a chodem stáje,někoho kdo by to bral tak trochu za své. Jsem na kobylaky sama a bylo by fajn,kdyby mi někdo pomohl s výchovou hribatek,péči o koně,ježděním a sem tam s něčím okolo. Případně by semnou jel na výstavu atd. Mohlo by se to hodit někomu kdo nemůže mít vlastní koně nebo by se třeba hodilo někomu kdo by využil i možnosti ustájení vlastního koně za velmi zvýhodněnou cenu oproti běžné. (Domluvili bysme se) Třeba někdo kdo má koně důchodce a chce si ho nechat dožít ve vlastní péči a zaroveň si ale nemůžu dovolit pořídit druhého koně a rád by tedy využil možnosti jezdit na jiném ze stáje a zvládal by časově věnovat se i dalším (s něčím případně pomocí) krom svého koníka. Koník nemusí být důchodce, jen příklad. Kdyby to byl někdo s valachem,či hodným hřebcem co zvládne být i vedle kobyl, byl by to velký plus (U valachů máme víc volných míst,ale není to nutně podmínka i kobylku bysme ustajily.) Hlavně bych nejradši člověka 18+ zodpovědného, spolehlivého a opravdu zkušeného jezdce( ne někoho kdo je pokročilý začátečník a už párkrát cválal,nebo jezdil jen někde kde ho posadili na provozáka koně který byl vychozeny a šel ve štrůdlu). Opravdu zdůrazňuji,že hledám člověka se zkušeností,co umí dobře jezdit a má zkušenost i s mladými temperamentními koňmi(Nejsou zlé,či zákeřné,ale temperamentní a odpočaté-zkušený jezdec pochopí méně skušený spadne protože ho vyděsí nacválání kobyly když chtěl jen naklusat a podobně. A o to nestojím nerada bych aby se mi ozývala děvčata,co opravdu nemají zkušenosti víceleté, případně s různými tipy koní, případně i hříbaty.) Mám pět koní. Dvě babičky,jedna rekreačně ježděná,jeden chlaďásek také starší ježděn rekreačně. A pak jsou tu dvě mladé kobyly co sportovaly obě velmi šikovné jak v parkuru,tak drezuře i všestrannosti a momentálně jsou březí. ( Teoreticky by do budoucna byla možnost na nich se účastnit i závodů ). Zkouším co mi osud dopřeje. Ráda bych někoho kdo by to tu táhnul za jeden provaz semnou a pomohl mi s chovem. Nějak jsem poslední dobou fyzicky i psychicky vysílená a ve dvou se to prostě lépe táhne a co si budem povídat,například jed na výstavu s hříbětem sama je zahul natož jed případně s vícero. A i je připravit do života se dělá lépe ve dvou. Kobylky si zaslouží i více pozornosti a práce....Tak pokud se najde človíček co by se mu líbila má nabídka,buď někdo kdo by využil i ustájení za nějakou výrazně nižší částku a chtěl by zároveň být součástí chodu stáje a měl by na to všechno čas nebo někdo kdo jen nemůže mít svého koně a chce u nich být a je ochoten stát se mým parťákem co mi pomůže, budu moc ráda. Webové stránky PS.: Nehledám brigádníky,nenabízím práci. Jen buď výhodné ustájení,či ježdění za výpomoc pro zkušeného!
Nabízím ustájení
Nabízím ustájení nedaleko Rosic u Brna ve dvou posledních boxech vel.4x6m K dispozici výběhy o dvou koních, venkovní i krytá jízdárna pro nácvik skokových, drezurních prvků. V ceně seno, jádro při Vašem požadavku 3xdenně, předekování do-z výběhu.Přijemné zázemí pro jezdce i koně. Cena ustájení 10.000Kč Nezávazná návštěva vítaná po dohodě na telefonu.
Nabídka ustájení v rodinné stáji
Nabízím ustájení 24/7 pro valacha nebo kobylku do společnosti 20leté nekonfliktní haflingerky. Koník musí respektovat ohradník. K dispozici je prostorný polouzavřený přístřešek (na zimu vchod téměř uzavřený kobercovým závěsem). V přístřešku je vyhřívaná napáječka. Z jedné strany stáje je malá sedlovna, z druhé prostor na uložení sena. Koně mají k dispozici 4 oplůtky o celkové výměře cca 3 500 m2. Celoročně dokrmujeme senem a 2x denně podáváme granule (jádro). V okolí je mnoho krásných lesních cest i louky v kopcích i rovinách. Zkušený podkovář k nám pravidelně dojíždí, stejně tak máme v dosahu 10 km zkušeného veterináře. Bydlíme vedle výběhu, který i tak máme pod kamerou. K dispozici kruhovka ????. Naše stáj se nachází v Horušicích na kraji Železných hor: • 21 km od Kolína • 15 km od Kutné Hory • 14 km od Čáslavi • 13 km od Přelouče Cena ustájení - malý kůň 2900,- - velký kůň 3500,- V ceně seno, voda, liz a předpokládaná výpomoc při údržbě pastviny/výběhů mishellcz@
Klisna SN
Prodám 6ti letou klisnu plemene slezský norik. Kobylka je krásně zbarvená, tm.ryz.dark Chestnut, velmi atraktivní. Prodávám ji z důvodu toho, že jí nevyhovuje naše ustájení a potřebuje člověka, který na ní bude mít čas, pak mu bude skvělým parťákem. Je to velmi kontaktní, charakterní kůň.Pod sedlo nyní pro zkušenější jezdce, při pravidelné práci sveze i začátečníka. V předchozím ustájení byla ježděna na uzdečce bez sedla, u nás western. Skvělý kůň na couračky do lesa, jde do jakéhokoliv terénu. Ustájena je 24/7 venku, ale přes zimu v malém zpevněném padocku s přístřeškem a pastvou omezeně, ve stádě dalších pěti kobyl. U nás se v ní probudil puberťák, v předchozím ustájení, kde byla v menším stádě starých a hendikepovaných koní byla klidná. Je to taková hračička, s kterou se nudit rozhodně nebudete, ráda pomáhá při různých opravách a úklidu, povozí vám kolečka nebo podá roličku s ohradníkem či kleště, atd ????. Kdybych na ní měla dostatek času, tak jí neprodám, je to opravdu úžasná a krásná kobylka se srdcem plnokrevníka, venku velmi ráda běhá, takže to není žádný líný chlaďas.Byla kupovaná, jako klidný kůň na občasné vyjížďky a pro dítě začátečníka, na to vhodná není, potřebuje práci. Do přepravníku nastupuje hůře a chvíli to trvá, cestu pak zvládá už bez problémů. Není vhodná do tahu, údajně má špatnou zkušenost a tahat nechce. Možnost výměny za klidného, staršího koně, vhodného i pro děti a kterému nevadí nepravidelná práce. Cenové nabídky prosím posílejte pouze rozumné, za cenu hříběte kobylu opravdu neprodám.
Hledám ustájení
Zdravím, zatím se jen poohlizim ( nehledam nic akutne ) po novém ustájení pro skoro 2 leteho valacha ( je nekonfliktní ) momentalne je 24/7 venku, ale box by mel znat od minulych majitelu. Hledám nejlépe venkovní ustájení 24/7, může být i box, ale aby byl co nejdéle venku s větší pastvinou ( nechci aby tam byl převážně na blátě). Od majitelů stáje chci vlidny a klidný přístup ke koni. Zázemí bych si představovala s jizdarnou ( pojízdná i přes zimu), sedlovnu s úložným prostorem pro ostatní věci, nejlépe i kruhovku. V okolí Přelouče do 20km nebo v okolí Chrudimi. Cenově do 7000 Kč měsíčně. Děkuji, snad se něco najde ????