inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím strouhání kopyt..

Kategorie: Koně

Nabízím korekturu kopyt, obsedání, příježďování , Výcvikové poradenství..
Nabízím strouhání kopyt..
Podobné inzeráty
Více koní AQH na prodej
Nabízím k prodeji: 1. hřebeček AQH v atraktivní barvě palomino, nar. 5/2021. USA registrace, 5 panel negativní. Hřebeček je klidné a milé povahy, charakterní, zvyklý na veškerou manipulaci, a to i dětmi. Čištění, strouhání, úvaz, nastupování do vozíku, procházky i o samotě. Naučen na provoz, těžší terény, vodu, psy… Zná základní práci ze země. Pastvení odchov ve smíšeném stádě, respektuje el. ohradník. Kvalitně krmen. Skvělý parťák do budoucna, bude vyšší a mohutné postavy vhodný i pro muže či těžšího jezdce. O: First Sandy Hancock. 2. tři hřebečci AQH nar. 2021, barvy sorrel, USA registrace, 5 panel negativní. Hřebečci jsou kontaktní, klidní, učenliví, manipulují s nimi i děti. Znají přepravník, úvaz, procházky, provoz. Nezávislí na koních. Pastevní odchov, kvalitně krmeni. O: First Sandy Hancock. 3. hřebeček barvy chestnut, nar. 28. 4. 2022, výjimečná povaha, kontaktní mazel vyhledávající společnost lidí víc než koní. 4. hřebeček barvy sorrel, nar. 2. 6. 2022, jemná arabská hlavička, krásně stavěný a osvalený. Oba 5 panel negativní, USA registrace a modrý průkaz. O: Hollywood Buckskin. Zvyklí na veškerou běžnou manipulaci - vodění, čištění, strouhání, úvaz, pohyb psů, provoz, čistí je i děti. Chodí s matkami na vyjížďky do terénu, vyrůstají ve smíšeném stádě na členitých pastvinách.
Kůň-valach prodej
Nabízím k prodeji valach, Shagya arab, 5 let, prace pod sedlem, na jizdárně i v terénu. Salim je naučený tahat kočár, v současnosti tahá GIG- dvoukolový kočár. Vodění na vodítku za dalším koněm bez problému, strouhání kopyt bez problému, veterinář rovněž, kontrola zubů p. Plch, Ochota, inteligence, chytrost, spolehlivost jsou Salimovi přednosti.
Větší pony
Prodám šikovnou mladou pony klisnu Věk 5let, výška kvh 135cm, barva černý šiml Doposud bez zdravotních problémů. Březen 2022 dělané zuby, krve ještě platné. Pravidelně odčervená, očkovaná a úprava kopyt-strouhani. Na vyjížďkách se sama drží u prvního koně, pěkný pohyb. Není bázlivá, přeprava bez problémů i čekání ve vozíku. Byla by vhodná na hobíčka, zatím se s ní však neskákalo. Je velmi zvědavá (palety, pneu, kužele,..). Při úklidu výběhu ráda dělá pomocníka a zaručeně bude dělat vše, abyste zůstali déle a hledali násady či sbírali znovu bobešky ;) Tím, že je mladičká a hravá, není vhodná pro začínající malé děti zatím. Zlozvyk-je šklebivá (uši dozadu). Postavou i pro dospělé Bohužel u nás není plně využitá a nudí se,což je špatně, a proto nabízíme,kde se jí budou věnovat Možno k ní prodat i výbavu (sedlo, uzdecka s otezemi) Cena klisničky je Kč 50tis
Pronájem/výměna klisny HF s PP
Po dlouhém zvažování (malé děti a málo času se jí věnovat) nabízím skoro 2 letou klisnu Haflinga buďto k pronájmu, výměně či možná i k prodeji. V budoucnu vhodná jako skvělý rekreační koník, určitě bude šikovná i jako sporťáček a možnost i uchovnit. Prosím pište na email, whatsapp či sms. Nevolat, děkuji! Klisna narozená 06/2021. S PP. V dospělosti kolem 148cm. Na ošetřování hodná, pravidelně strouhaná, očkovaná a odčervená. Momentálně ustájena boxově, ale zvyklá na pastevko. Pronájem možný bez možnosti odvozu a to buďto částečný pronájem ( požaduji 1/2 za ustájení + příspěvek na musli) nebo celý pronájem bez možnosti odvozu( hradíte si veškeré výdaje,tzn.ustájení, strouhání, veterináře, musli). Klisna ustájena u Zdic, nutná vlastní doprava, k dispozici jízdárna, kruhovka a celkem i pěkné cesty na procházky. Klisna vzhledem k věku vhodná pouze pro zkušené a pro ty co vědí, že jde zatím práce jen ze země-ježdění ještě min.rok a půl NE! Výměna - zvažuji i možnost výměny klisny za koně trošku staršího. Tzn. věk od 4 do 10 let, 100% hodný/á na veškeré ošetřování (bude se okolo pohybovat dítě). 100% zdravý/á bez žádných zlozvyků. Nejlépe obsedlý/á. Preferuji klisnu nebo valacha. Výška 145-155cm. Nejlépe zvyklý/á na pastevko. Klidný kůň na vyjížďkách, ale i na jízdárně vhodný pro dítě. Prodej - v případě zájmu je možné se o prodeji také pobavit, ale požaduji skvělé podmínky a né samotu a vzhledem k tomu, že je mladá, tak nedoporučuji k dětem, ale ke zkušenému chovateli. Cena na vyžádání.
Hledá se oslík/oslička
Ahoj lidi, ráda bych u nás v bandě, po odchodu naśeho milovaného oslíka, uvítala oslíčka / osličku (v tom ještě nejsme úplně rozhodlí). Máme ale již pár podmínek. Po poradě s oslikem Matějem a kravkou Dorkou jsme se shodli, že určitě né menšího oslíčka, než je Matěj tzn min. 120/125 cm kvh, aby to bylo ještě ok. Ale klidně i větší. Přijmeme do rodiny kamaráda/ku pro potěšení nás i zbytku bandy. Ne agresivní. Určitě by měl být oslík zvyklý na děti, že se kolem něj pohybují a klidný, osahaný. Nemusel by se úplně bát kraviček. Ale ona je kliďas a asi to není úplně podmínkou. Nemusí víceméně umět nic, jako je vozit, tahat...ale beru to jako fajn bonus. Strouhaný, očkovaný, odčervený, prostě zdravý! Tady bych ráda poznamenala, že klidně i hřebec. Ale kliďas a pohodář. V případě netýkavek si taky poradíme :). Ovšem...nehledáme mladistvého, či oslí miminko. Věk mezi cca 5-15 let. Středočeský kraj, Kolínsko, Praha Východ/Západ, Nymburk, Český Brod...ale vlastně dojedeme kamkoliv na seznámení se. Ale ráda bych někde blíž, než třeba Ostrava, apod. Naše dítko v autě permanentně řve:D. Co můžeme nabídnout? Seno, vodu, pastvinku u baráku - zimní stanoviště, v sezóně pastvu kousek pod barákem cca 1ha - ale vidím tam z okna. Máme ustájko 24/7 se zpevněným přístřeškem a kouskem před, liz k dispozici. Veterinární péče, pravidelné strouhání, a vše, co bude nutné. No a taky bláto :), válení se v kde čem. Mám zvířátka pod okny. Společnost oslíka Matěje a kravky Dorky. Také nabízím láskyplnou náruč praštěné paničky a ještě praštěnějšího páníčka, která ale umí být i důsledná. Ale to doufám, nebude potřeba. Odvoz máme vlastní. Jo a ještě k ceně - nehledáme mazlíka za astročástky :), ale respektujeme:) Na FB nás najdete jako Banda z lesa a tam je vidět, jak to u nás chodí. Nejsme turistická atrakce a oslík bude pro nás:).
Kůň-klisna prodej
Nabízím k prodeji krásnou klisnu 1,5 let,klisna je Shagya arab x APH , velice komunikativní, chytrá, ochotná, společenska, příjemná na ošetřování, vodění,při strouhání a s veterinářem užasná, hodně věří svému člověku.Chodí na volno s koňmi na procházky, pokud ji potřebuji vodit za jiným koněm na vyjižďce zvládne bez problému i toto. Hledám pouze super domov kde bude součástí rodiny.