inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím štěrku i se smetáčkem teleskop

Kategorie: Příslušenství

Nabízím štěrku i se smetáčkem teleskop.
Nabízím osobní předání v Brně nebo v okolí a nebo pošlu zasilkovnou na dobírku.
Stále se zatím může hodit.
Nabízím štěrku i se smetáčkem teleskop
Podobné inzeráty
Prodám,
nové, perfektní škrabky na led i sníh-použití u oken automobilů a všude tam kde je potřeba zbavit se námrazy. Původní cena 49kč nyní pouze 10kč za kus. Prodej je možný jen ve větším počtu. V kartonu je 48kusů. Další možností je škrabka v pevném spoji se smetáčkem - určení stejné. Původní cena 99kč za ks nyní pouze 20kč za kus. Prodej opět ve větším počtu kusů-v balení 48 ks. Dohoda je samozřejmě možná. Možnost předání Praha 5 nebo 6.
Ochranné folie na karoserie 3sady
Nabízím nové sady ochranných folií na autokaroserie. Celkem 3 sady. Sada obsahuje: 2x folie 140x20cm 1x folie 140x30cm Stěrku Odlamovací nůž Osobně Prostějov/Olomouc nebo posílám zásilkovnou. Cenu nabídněte,dohoda jistá.
Stěrka s držadlem 2ks
Prodám stěrku s držadlem 2ks nové, originál zabalené. Cena za 1ks 50Kč. Možnost poslat přes zásilkovnu.
Eberspacher Hydronic II D5S 12V
Dobrý den, prodám nezávislé topení Eberspacher Hydronic II D5S 12V. Topení je plně funkční (možno vyzkoušet). Cena za samotné topení je 6000Kč. Dále nabízím 12V vodní čerpadlo 25.2526.25.0100. Cena za čerpadlo je 1000Kč. Dále nabízím 12V palivovou pumpu 22 4517 03. Cena za pumpu je 1000Kč. Dále nabízím spínací jednotku EasyStart Web 22 1000 34 52 00. Cena za jednotku 1000Kč. Dále nabízím kabeláž s pojistkami a relátkem, výfuk včetně trubky. Při zakoupení celé sady cena dohodou. Prosím nevolat, pouze mail nebo sms.
ND Peugeot/Škoda, nájezdové rampy, hydraulický hever
Dobrý den. K prodeji nabízím pravé zpětné zrcátko na Peugeot 807/Citroen C8/Fiat Ulysse/ Lancia Phedra. Zrcátko má všechny motůrky a čidlo venkovní teploty. Chybí jen sklo a boční blinkr. Vnější obel je bez výraznějších škrábanců a prasklin. Barva zrcátka je stříbrná (EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM). Cena 500 Kč. Nabízím také následující náhradní díly na Škodu Felicii 1,3 40 kW s jednobodovým vstřikováním BMM: - kontaktní kroužek na volant 50 Kč (vhodný i pro vozy VW Golf a Passat) - nový spínač varovných světel 50 Kč - kniha Jak na to 50 Kč - nové manžety k poloosám cena 50 Kč - přední sklo do bočních dveří + mechanismus stahování okna 50 Kč Taktéž nabízím nájezdy (nájezdové rampy) pro opravu vozidel. Cena 1000 Kč. Déle nabízím k prodeji 2 pojízdné hydraulické hevery (zvedáky) s nosností 2 t. Oba jsou plně funkční a písty těsné. Cena po 850 Kč. Upřednostňuji osobní předání v Plzni (případně možné předání ND v Praze, Rudné nebo Chrásťanech), po dohodě možné zaslání ND v rámci ČR. Kontakt upřednostňuji přes e-mail.
ND Peugeot/Škoda, nájezdové rampy, pojízdný hever
Dobrý den. K prodeji nabízím pravé zpětné zrcátko na Peugeot 807/Citroen C8/Fiat Ulysse/ Lancia Phedra. Zrcátko má všechny motůrky a čidlo venkovní teploty. Chybí jen sklo a boční blinkr. Vnější obel je bez výraznějších škrábanců a prasklin. Barva zrcátka je stříbrná (EZR - LAK ŠEDÝ ALUMINIUM). Cena 500 Kč. Nabízím také následující náhradní díly na Škodu Felicii 1,3 40 kW s jednobodovým vstřikováním BMM: - kontaktní kroužek na volant 50 Kč (vhodný i pro vozy VW Golf a Passat) - nový spínač varovných světel 50 Kč - kniha Jak na to 50 Kč - nové manžety k poloosám cena 50 Kč - přední sklo do bočních dveří + mechanismus stahování okna 50 Kč Taktéž nabízím nájezdy (nájezdové rampy) pro opravu vozidel. Cena 1100 Kč. Déle nabízím k prodeji 2 pojízdné hydraulické hevery (zvedáky) s nosností 2 t. Oba jsou plně funkční a písty těsné. Cena po 1000 Kč. Upřednostňuji osobní předání v Plzni (případně možné předání ND v Praze, Rudné nebo Chrásťanech), po dohodě možné zaslání ND v rámci ČR. Kontakt upřednostňuji přes e-mail.