inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím pastevní utajení

Kategorie: Koně

Nabízím hodnému koníkovi
krátkodobé pastevní ustajení od května do srpna.
Přístřešek,přístup k napáječce samozřejmostí, v případě potřeby seno.
Nabízím pastevní utajení
Podobné inzeráty
Aktivní stáj a volné ustájení
Nabízíme volné ustájení v překrásné a klidné lokalitě. Havířov 10min. Frýdek-Místek 10min. Ostrava 20min. Autobusová zastávka 300m V okolí rozlehlé louky a lesy vhodné k dlouhým a pestrým vyjížďkám. ( Žermanická přehrada ) Koně mají k dispozici kvalitní luční seno Ad libitum a dle domluvy, nebo chuti i kvalitní travní senáž. Přístřešky na seno a senáž kryty s přesahem ( koně a seno zůstanou v suchu ). Dostatečně velká zpevněná plocha. Prostorná vzdušná volná stáj a krytý pastevní přístřešek, které jsou přístupné 24/7. Koně se mohou libovolně pohybovat. Neomezený přístup k čisté pitné vodě. Louky cca 5,5Ha rozmanitý terén ( v parných dnech vítaný oddych v lesíku ). Oves, Ječmen a jiné. dle domluvy. Louky jsou po pastevní cyklu vláčeny a mulčovány. Paseme tzv. "oplůtkovým stylem" je to časově náročnější, ale koně mají denně čerstvou pastvu. K dispozici sedlovna s uzamykatelnými skříňkami + dostatek odkladových prostor. - pračka na koňské věci - koňský vysavač - výhodné zapůjčení přepravníku pro 2 koně - kvalitní Akku koňský strojek Moser - koňská váha do 1000kg Plánováno solárium. Jsme rodinná stáj s pohodovým kolektivem a 70lety zkušeností s koňmi:) Těšíme se na Kontakt Farma Novagro
Pastevní ustájení
Rodinná stáj nabízí od května pastevní ustájení pro koně respektující el.ohradník do stádečka našich koní. Možnost i boxů, travnatá jízdárna a kruhovka, přepravník, vyjížďky do pěkného okolí. V případě potřeby je možné přespat v karavanu,zázemí se teprve buduje...Jsme 8km od Jičína směrem na Poděbrady. Info.na tel.
Nabízím ježdění na koni
Dobrý den, nabízím ježdění na hodném, klidném valachovi. Pouze na rekreační ježdění. Koníkovi je 20 let ) . Koník má pastevní ustájení v okolí Brdských lesů- Čisovice, Bojov . Zázemí pro jezdce zde je ( šatna, WC, kuchyňka). Cena dohodou Více info po telefonu či e-mailu
ustajeni
nabizim pastevni ustajeni pro jednoho kone levne
Prodám letos 13letou klisnu
Nabízím k prodeji letos 13-ti letou klisnu ČT, kohoutková výška cca 160 cm. Kobylka je zdravá, hodná na ošetřování, pravidelně strouhaná, odčervená, očkovaná. Vhodná do sportu, ne pro začátečníka. NE PASTEVNÍ USTÁJENÍ 24/7!
Více koní AQH na prodej
Nabízím k prodeji: 1. hřebeček AQH v atraktivní barvě palomino, nar. 5/2021. USA registrace, 5 panel negativní. Hřebeček je klidné a milé povahy, charakterní, zvyklý na veškerou manipulaci, a to i dětmi. Čištění, strouhání, úvaz, nastupování do vozíku, procházky i o samotě. Naučen na provoz, těžší terény, vodu, psy… Zná základní práci ze země. Pastvení odchov ve smíšeném stádě, respektuje el. ohradník. Kvalitně krmen. Skvělý parťák do budoucna, bude vyšší a mohutné postavy vhodný i pro muže či těžšího jezdce. O: First Sandy Hancock. 2. tři hřebečci AQH nar. 2021, barvy sorrel, USA registrace, 5 panel negativní. Hřebečci jsou kontaktní, klidní, učenliví, manipulují s nimi i děti. Znají přepravník, úvaz, procházky, provoz. Nezávislí na koních. Pastevní odchov, kvalitně krmeni. O: First Sandy Hancock. 3. hřebeček barvy chestnut, nar. 28. 4. 2022, výjimečná povaha, kontaktní mazel vyhledávající společnost lidí víc než koní. 4. hřebeček barvy sorrel, nar. 2. 6. 2022, jemná arabská hlavička, krásně stavěný a osvalený. Oba 5 panel negativní, USA registrace a modrý průkaz. O: Hollywood Buckskin. Zvyklí na veškerou běžnou manipulaci - vodění, čištění, strouhání, úvaz, pohyb psů, provoz, čistí je i děti. Chodí s matkami na vyjížďky do terénu, vyrůstají ve smíšeném stádě na členitých pastvinách.