inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím krytí chovným psem Border kolie

Kategorie: Psi

Nabízím krytí chovným psem: Cider Ninuland - tedy jen pro uchovněné fenky.

Vyšetření:
DKK A/A
DLK 0/0
OCD: negativní/negativní
Patelly: 0/0
Spondylosa: 0
DNA testy: CEA, Raine Syndrome, IGS, TNS, NCL, GG, MDR1 → negativní; SN → carrier (Laboklin)
EOAD → negativní (MydogDNA)
Oči: čisté (2020, 2022)

S Ciderem se hlavně věnuji agility, ale zkusili jsme spolu i jiné aktivity. Cider miluje jakoukoliv práci a potřebuje jí k životu.
Nabízím krytí chovným psem Border kolie
Podobné inzeráty
Krytí chovným psem - Australský ovčák, zbarvení red tricolor
Chovatelská stanice Lowly Pets nabízí krytí chovným psem Australského ovčáka s PP s dlouhým ocasem v barvě red tricolor (hnědá s pálením) jménem Atrey Geens Bueno Cherokee (Fíbo). Na všech výstavách vždy oceněný známkou Výborný (Vítěz třídy, Krajský vítěz, Res. CAC). Fíbo je obrovský chlupáč, má mohutnější stavbu těla, váha 27 kg, výška 53 cm. Matka: Ch., Grand Ch. Joys Medvědí tlapa Otec: C.I.B. Ch.Kl.JCh. Quiet Storm Carcassonne Tolugo (Texas) Fíbo je dvouletý pes, až překvapivě klidné a vyrovnané povahy. Je to velký pohodář a věrný pes, který se drží po boku svého pána, ať se děje cokoliv. Fíbo raději zaměstnává hlavu než aby předváděl velké sportovní výkony, proto se věnujeme hlavně obedienci, dogdancingu a jelikož je velký milovník vody, chodíme pravidelně plavat. Zbožňuje také ostatní zvířátka, takže nám často dělá společníka u koní a oveček. Je to skvělý parťák. Také je naprosto zdravý s ideálními předpoklady do chovu: DNA: CEA, PRA, HSF4, CMR1, Lokus D, CD, MH, HUU, MDR1, NCL6, DM vše N/N RTG: DKK, DKL, OCD, spondylóza, luxace patelly vše 0/0 DOV: prostý Více fotografií můžete vidět na Instagramu: #atreygeensbuenocherokee Cena za krytí paušální, ne dle počtu narozených štěňat. Při narození jednoho štěněte nebo nepodařeném krytí je opakování zdarma. Možnost přirozeného krytí i inseminace.
Krytí chovný pes Border kolie
Nabízím krytí chovným psem Border kolie jménem:Andy Riečansky pes. Otec:Roy SPKP 473/13, Matka :Rumba Zumba Aibara SPKP 959/19. Zdravotní výsledky :OCD nepostižen, DKK B, IEWG negativní, DOV negativní. Zbarvení :hnědo bílá s pálením.
Štěně border kolie
Prodám štěně border kolie, fenku, mix border a bearded kolie, více podobná na border kolii, barva šedá. Je ze zrušené rezervace,již má 4 měsíce. Čipovaná, plně očkovaná, odčervená. Odběr ihned.
Australský ovčák - krytí chovným psem.
Nabízíme krytí chovným psem HAPPY BLACK STORM Aneleh Czech (*19.10.2020). Výška: 55 cm Váha: 24 kg Skus nůžkový, plnochrupý otec: EIGER THE GRAND Labakan Slovakia matka: BINBOA Cofi Capito vyšetření: DKK: HD A DLK: ED 0/0 CEA/CH: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. HSF4: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. MDR1: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. prcdPRA: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. DM: N/N (nepostižen) - laboratoř Genomia s.r.o. OCD: neg. Oči: DOV prostý Red factor Výstavy: V1, VT, KV Pes je inteligentní, aktivní, velmi učenlivý. Má pohodovou povahu k lidem i zvířatům.
Chovný pes border kolie s PP ke krytí
Nabízím černobílého psa border kolie jménem Bass Dastty Earthly Buddies po rodičích otec: Harmony Love Majlia a matka: Dixi lew's Wonder. DOV - prostý, DNA profil + CEA, TNS, NCL, MDR1, GG, IGS, SN, RS - N/N. OCD-clear. DLK-0, DKK-B. ZOP, canisterapeutická zkouška, výstava - štěně a tř. dorostu VN1, tř. otevřená - V1. 19.10.2021 uchovněn. Dále navštěvujeme agility (pro radost). Jsem členem klubu border colií pod ev. č. 1924. Pokud byste měli zájem o krytí, tak mi prosím zašlete více informací o vaší fence (pouze s PP) na e-mail
Border kolie (krytí)
Dobrý den, našemu pejskovi Akimovi (černobílá Border kolie bez PP) narozenému *4.8.2021, hledáme nevěstu Borderky ke krytí...: Náš pejsek je velice pěkně rostlý, neskrývá svůj pastevecký temperament, je moc hodný, miluje lidi, děti, pejsky i jiné ostatní zvířata... je pravidelně očkovaný, nemá žádné zdravotní problémy. Krmený prémiovými granulemi a pochoutkami. Kdyby se našla nějaká "Border slečna" které by se líbil, tak se ozvěte a na všem se domluvíme.