inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím domov koťátku.

Kategorie: Kočky

Dobrý den ráda bych adoptovala popřípadě se ujmu kotěte. Doma mám jednu kastrovanou nalezenou cácorku a hledám ji kamarádku/kamaráda.Vim že v útulku je spousta koček ale chci kotě aby bylo seznamování snazší. Naši jsem našla a vypiplala od 3 týdnů jejího života a je na mě dost navyklá. Děkuji za nabídky. Takže pokud někdo má koťata k odběru tak prosím o kontaktování. Kotě se bude mít dobře klidně můžete dovést a podívat se. ☺️ Kotě bude kastrovano jakmile dosáhne věku který je potřeba.
Nabízím domov koťátku.
Podobné inzeráty
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku - KDEKOLIV V ČR (NÁVŠTĚVA + DOVEZEME …) Sabrinka je původně kotě námi zachráněné týrané kočky, která se k nám musela vrátit i se setričkou po téměř šesti letech. Měla milující domov, majitelé byly bohužel seniorní pár, paní již bohužel není mezi námi a pán je na tom již špatně, její sestřička již našla domov. Sabrinku nejčastěji potkáte v leže čtyřma nahoře :) Je to klidná kočička o které člověk moc neví, nejraději spí a jí a hladí se :) Byla naučená chodit ven, ale drží se hodně u domu, nejde více než o dům dál, má hodně ráda chození ven ale asi by to zvládla i bez toho. Není naučena na auta, bydlela v domě u pole na konci vesnice, kde auta nebyly. O kočičku bylo dobře pečování, je kastrovaná, má čip, pravidelně čištěné zoubky, odčervována. Krmena granulema a z konzerv chce pouze masové a maso. Na toaletu naučena na catsbest oko plus. Prosíme o sdílení, kočička by si zasloužila milující domov :)
Bellinka a Maxik
Bellinka a Maxik hledají domov????????❤???? Bella pochází z družstva kde byla vyhozena jako třítýdenní kote se svými sourozenci. Má 3,5mesice ,je kastrovaná, testovana ,odčervená . Vychovala jsme ji a hledám ji ten nej domov. Je neskutečne umazlena,hodná, miluji.???? Maxik nalezen bez maminky se sourozenci ještě jako slepé koťátka. Vypiplany na flasce. Má 6mesicu a stále nemá domov,jeho sourozenci už dávno domov mají. Je kastrovany, testovaný, odčervený. Je to taky malý rozmazlanek prosím za ně???????????? Domov musí být jen v bytě nebo v domě. Kočičky ven nedávám , požadují zabezpečený balkón. Půjdou na adopcni smlouvu Olomoucký kraj
Zachráněná Meganka hledá svůj domov
Meganku její dočaskáři zachránili doslova za pět dvanáct, protože skočila do silnice přímo před kamionem. Meganka byla nadšená, že ji někdo vzal do náruče a začala hned příst a mazlit se. Bylo to malé, vyhublé a zanedbané koťátko, dlouho jsme u ní řešili rýmu a bolavá očička. Meganka je ale již v plné síle a čeká ji očkování. Ráda by našla novou milující rodinu, která ji vynahradí její nešťastný start do života. Pouze do bytu, vhodná k dalšímu koťátku, ale vyhraje si i sama.
Sháním kotě žíhané ( želvovité) max. 3 měsíční
Dobrý den, ráda bych dala domov koťátku. Čím vizuálně zvláštnější tím lépe. Nejlépe Středočeský kraj, ale klidně si dojedu i dál. Děkuji
Kočička Nikolka hledá nový domov
NIKOLKA - kočka, narozena cca v roce 2014, (ev. číslo 2021/03/01), KASTROVANÁ Nikolka se k nám dostala jako 3 letá v roce 2017, protože majitel nebyl ze zdravotních důvodů už schopen se o ni starat, celkem rychle našla nový domov, ale v roce 2021 její majitelka zemřela a tak se ocitla opět u nás. Moc se u nás neohřála a odešla do nového domova. O ten ale bohužel opět přišla cca po 2,5 měsících, jelikož jí údajně "přeskočilo" - kočička měla záškuby srsti, byla umňoukaná, počůrala se na gauč - kočička byla na kompletní veterinární prohlídce, žádný závažný zdravotní problém zjištěn nebyl, jen drobné nedostatky, které se rychle srovnali a u nás se chová způsobně. Pak odešla do nového domova ke starší paní, která na ni pěla jen samou chválu, ale bohužel její stará kočička z přítomnosti Nelinky byla natolik špatná, že se rozhodla ji po 3 týdnech vrátit k nám, dalčí domov našla před Vánocemi ale opět byla po 3 týdnech vrácena ze zdravotních důvodů kočičky (problém s ušima) a tak Nelinka opět hledá domov. Nelinka je klidná, hodná a mazlivá kočička. Je zvyklá v bytě, ven se nemá tendence pouštět, takže opět hledáme umístění do bytu. Zvykla si u nás sice i na ostatní kočičky a i na poměrně praštěné pejsky, kterých se nejdřív trochu bála, ale úplně odvařená z jejich přítomnosti není. Aby byla šťastná úplně, vyhovovala by jí asi spíše klidnější domácnost, kde by měla prostor se se svými lidmi pořádně pomazlit. Kontakt pro zájemce - (Jindřichův Hradec) Více informací najdete na našich webových stránkách nebo FB.
Kastrovaní bráškové hledají domov
Hledáme domov dvěma mladým kouzelným kocourkům do bytu bez přístupu ven.Příspěvek bude zde dokud bude platný. Oba jsou přítulní a úplní miláčci. Od doby co k nám přišli jsou na sobě citově navázání proto bych preferovala domov společný. Mají teprve 3/4 roku a jsou oba odčervení, očkovaní a testování na kočičí nemoce.Oba jsou socializováni i s jinými kočkami. Podaří se nám tedy sehnat společný domov? Kontaktujte mě pouze na uvedené telefonní číslo, na emaily nereaguji. Pokud máte jakékoliv dotazy volejte a domluvíme se. Kocourci půjdou na adopční smlouvu s symbolickým adopčním poplatkem (zlomek veterinárních nákladů) kterým dále podpoříte záchranu dalších kočiček.