inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím

Kategorie: Králíci

Nabízím králíky na chov nebo na maso. 300kc/kg
Nabízím
Podobné inzeráty
Nabízím zakrslého králíčka- Teddy samičku 3 měsíce
Nabízím zakrslého králíčka-Teddy samičku 3 měsíce. Odběr možný ihned . Králíček nekouše je zvyklá na děti .Od malička se učí na králičí záchůdek. Přeléčená proti kokcidióze .Do nového domova králíček dostane balíček krmení na které je zvyklí. Oba rodiče je u nás možno vidět. Cena 700,-kč .
Minilop Nero
K rezervaci nabízím krásného minilopa. (anglický zakrslý beránek). Je velice milý, přítulný a čistotný a zdravý. Je přeléčený proti kokcidióze přípravkem Emanox a do začátku dostane balíček granulek na které je zvyklý. K odběru je od 20.4. Ceny jsou uvedeny na stránkách v nabídce ušáčků. Než mě budete kontaktovat, pročtěte si prosím pozorně moje stránky - usackove.webnode.czK rezervaci nabízím krásného minilopa. (anglický zakrslý beránek). Je velice milý, přítulný a čistotný a zdravý. Je přeléčený proti kokcidióze přípravkem Emanox a do začátku dostane balíček granulek na které je zvyklý. K odběru je od 20.4. Ceny jsou uvedeny na stránkách v nabídce ušáčků. Než mě budete kontaktovat, pročtěte si prosím pozorně moje stránky - usackove.
Polozakrslí králík
Ahoj, Nabízím ”polo-zakrslého” králíka. ???? Říkám polo protože nám byl prodán jako zakrslí ale už je trochu větší a moc tak nevypadá.???? Má cca 3/4 roku. Chovaný doma, vcelku přítulný, ale jakmile se mu chytne do klece tak se nezná. Nabízím z důvodu nedostatku času a prostoru na větší klec. Klidně za odvoz, ale láhev vína neodmítnu. ???? Hraje si i s kočkou. ???? (Bez klece a vybavení)
Minilop anglický zakrslý beránek
Nabízím samičku Minilop anglický zakrslý beránek , máme jí druhým rokem. Máme k ní očkovací průkaz i původ.Nabizim ji i s klecí a s vnitřním vybavení hodná k dětem,je zvyklá na našeho pejska ,je naučená na záchudek v kleci.
Nabízím připuštěné samice
Nabízím připuštěné samice , 2 jsou křížené s kalifornským/Hyla,jedna samice massyla/Hyla , všechny 3 samice jsou připuštěné nepříbuzným samcem Hyla F1 , očkované na oba typy moru i myxematózu, jedna samice připuštěná 14.3 dvě jsou 1.3 . Prosím kontaktujte mě pouze telefonicky. .
Nabízím zakrslé králíčky - beránky
Nabízím k rezervaci poslední dva zakrslé beránky, jeden divoké barvy, druhý černý. Králíčci se narodili 23.1.2023. Odběr od dubna. Budou preventivně přeléčeni proti kokcidioze.