inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím

Kategorie: Veteráni

Gumy original,uloženka z r.1984 na bandu Jawa.
Nabízím
Podobné inzeráty
Moped STADION, jízdní kola, tříkolky atd. nové ZVONKY
Nabízím nové zvonky na mopedy STADION. Nabízím 2 typy s emblémem rozhledny i bez. Dají se použít i na jízdní kola, tříkolky, koloběžky atd. Mohu zaslat poštou i zásilkovnou. Platba možná předem na účet nebo dobírkou. Nabízím více věcí na veterány-koukněte na další nabídky.
Škoda Favorit - Sada originálních disků
Nabízím na Škoda Favorit nový model (černý interiér) ráfky kol s roztečí 4x100mm, vyrobené v roce 1993. Jedná se o celou sadu 4kusů, a dále k tomu nabízím rezervu s pneumatikou. Jinak jsou disky bez pneumatik. K tomu jsou tuším další dva navíc. Pokud se tedy nemýlím, je to dohromady 6-7kusů úplně stejných ráfků. Stav je původní, zatím nebyly natírané, nehážou, je třeba je umýt. Jsou vhodné na jednoduché opískování a nový lak, případně na sadu zimních kol atd. Dají se použít také na Škoda Felicia. Je to z garážovaného rodinného vozu. Cena je za kus. V případě zájmu samozřejmě vlezu na půdu a udělám fotky. Vzhledem k velikosti nabízím pouze osobní převzetí v Hulíně.
Prodám sbírku motorek - nabízím jako celek .
Nabízím k prodeji sbírku motocyklu Jawa Jawa - 555 před renovací Jawa - 21 před renovací Jawa - 23 před renovací Stadion - S22 Lak hotov ( není na fotkách je rozebraný ) Jawa 350/360 před renovací po zásahu kutily otočená riditka , hranatý válce , jinej blatnik , ale rám a motor původní + velký TP který již nejde přepsat. Jawa 175 Kývačka po renovaci má velký TP bez možnosti přepisu + jako bonus Puch - r.v. 1977
Fiat 500 / Seat 600 Dovozy Španělsko
Nabízím Seat 600. Hezký stav, platná technická kontrola, pojízdný po starší renovaci, bez koroze. Vozidlo nevlastním, nacházím se ve Španělsku a nabízím jeho prohlídku a dovoz (cena je za videoprohlídku, dovoz a vozidlo samotné). Je zde široký výběr aut především pak veteránů ve skvělé kondici za nižší ceny než v ČR. Vhodné tedy i jako investice. Je možné jen zadat poptávku na specifikaci a cenu vozidla, které sháníte, a případná vozidla s inzeráty Vám bezplatně výhledám a pošlu na E-mail.
Nabízím dle fotografií.
Nabízím novou spoj. tyč na nákl. automobil či traktor za cenu 500 Kč a hever nůžkový za cenu 200 Kč.A také nové nože rotavátoru za cenu 300 Kč. A také novou spoj. tyč řízení snad na TATRU 805 za cenu 1000 Kč. Foto dodám zájemci. Navrátil, olomoucko
Nabizim jawa 250/353/1958
Nabizim jawa 250/353/1958 bez tp,k renovaci, motor protaci,velmi dobra komprese cena 27000kč