inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabízím 3D tisk na zakázku. Warhammer, D&D a jiné

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, nabízím 3D tisk z pryskyřice na tiskárně Saturn 2 s rozlišením 8K.

Příklad ceny:
figurka na první fotce by byla za 500czk,
na fotce druhé za 450.
Tyto dvě figurky jsou vysoké přibližně 11cm a mají 60mm podstavce.

Upozorňuji, že se jedná o tisk z pryskyřice a je tedy vhodný na dekorativní předměty, nikoliv strojové součástky a technické/funkční předměty.
S výběrem modelu jsem ochotný Vám poradit. Dají se hledat na stránkách jako Cults3D, Yeggi, Thingiverse a jiných.

Nabízím 3D tisk na zakázku. Warhammer, D&D a jiné
Podobné inzeráty
Zakázkový 3D tisk
Nabízím 3D tisk na zakázku. Od modelování po finální úpravy. Tisk z různých materiálů dle specifik a použití výrobku Cena záleží na spotřebě/použití materiálu,(1 až 2,- /g při běžných materiálech) času tisknutí (19,-/h), případně čas modelování a finální úpravy. Při větší/specifické zakázce cena domluvou Možnost zaslání přes zásilkovnu nebo osobní odběr Výtisky na 3D tiskárně od českého výrobce Průša #3D #tisk #tiskarna #prusa #3dtisk #potreby #domacnost #kapsacek #klice #veak #mobil #drzak #auta #rucnik #organizer #tuzky #mleka
3D tisk na zakázku
Nabízím 3d tisk na zakázku, tisknu figurky, díly,... Modelování pouze technických dílů. Tisk z: PETG... filament určený pro díly potřebné vyšší pevnosti. PLA... materiál vhodný pro dekorace, hračky,... TPU... materiál vhodný pro potřebně ohýbatelné věci, gumové krytky atd... Na SMS ani tel. nereaguji, piště proto na email: djk3d@ NYNÍ PŘI OBJEDNÁVCE NAD 300KČ DÁREK ZDARMA!
3D tiskárna - GEEETECH A10T_3xcolor tisk
3D tiskárna - GEEETECH A10T_3xcolor tisk A10T umožňuje tříbarevný tisk jedním extruderem, odpadá tedy složitá kalibrace a nastavování. Pomocí vestavěného mixeru barev nebo aplikace výrobce můžete tvořit zajímavé barevné kombinace. Vychází z ověřené konstrukce Prusa I3 s dostatečným pracovním objemem 220x220x260mm. A10 je vybavena moderní tiskovou podložkou a poskytuje Vám výborný výhled na probíhající tisk. Její dobře navržený extrudér výrazně snižuje riziko ucpání. Pro tiskárnu teď nemám využití, používám jinou tiskárnu. Málo použitá plně funkční. Při rychlém jednání sleva.
3D tisk na zakázku
Nabízím 3D tisk na zakázku, vytisknout jde téměř cokoliv. Výtisk je z plastu který je velice odolný a vydrží teploty až do 85°C. Prosím pouze pište sms nebo na e-mail. NEVOLEJTE!
Opravy plastových dílů - 3D Tisk
Nabízím opravy/výrobu platových dílů na zakázku pomocí techonologie 3D tisku. Ideální pokud potřebujete součástku na výměnu staré, která se třeba již nedá koupit (rozpadlá packa, kryt atd.), nebo pokud jste si vytvořili vlastní, vylepšenou, variantu. Modely jsem samozřejmě schopný na zakázku vyrobit, buď podle předlohy nebo podle nákresu. Možné tisknout také figurky, funkční součástky a vše podobné. Materiál je plast PLA nebo PETG, dobře se s ním pracuje, dá se brousit, barvit i tvarovat pomocí TEPLA. (dá se domluvit i na jiných) Cena je prevážně dohodou, podle komplexnosti modelu a jeho váhy (Orientačně - 5Kč/g, při nákupu > 50g - 3Kč/g, > 200g - 2Kč/g). Minimálně však 50Kč. Barva modelu dohodou. Pro další info pište na e-mail: tonik.vysoky@ (poptávka a konzultace zdarma) Tagy 3d tisk, zakázka, modely, figurka, součást, díly, oprava, opravy, plast, plastové díly, zlomené, ulomené,
3D tisk na zakázku
Dobrý den, Nabízím 3D tisk na zakázku. Je možné tisknout vámi dodané modely, společně vybrat model dostupný na internetu, nebo dohodnout se na vymodelování. Cena dohodou.