inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabíječka akumulátorů DECA FL 1113D, 6V/12V/24V

Kategorie: Příslušenství

DECA FL 1113D je automatická mikroprocesorem řízená nabíječka, vhodná pro nabíjení olověných, bezúdržbových, AGM a gélových akumulátorů o kapacitě 8Ah - 130Ah.

Vlastnosti
- LED indikace nabíjení
- automatické nabíjení
- možnost trvalého připojení k akumulátoru - udržovací režim
- režim desulfatace pro hluboce vybité akumulátory
- ochrana proti zkratu i přepólování
- volba nabíjecího napětí 6V/12V/24V
- jednoduché ovládaní
- paměť na nabíjecí parametry

Nabíječka byla málo používaná, zejména k dobíjení Pb trakčních akumulátorů FV solárního sýstému.
Nabíječka akumulátorů DECA FL 1113D, 6V/12V/24V
Podobné inzeráty
Nabíječka autobaterií AEG 6/12 V
Nabíječka je v dobrém stavu, určena pro nabíjení akumulátorů se stejnosměrným proudem (jen znovunabíjecích, bezúdržbových, uzavřených akumulátorů, olověných akumulátorů(SLA) nebo gelových akumulátorů), které se používají pro automobily, lodě, nákladní auta. Napětí akumulátoru 6 V, 12 V Provozní napětí 230 V Doporučená kapacita akumulátoru při 12 V (max.) 80 Ah Doporučená kapacita akumulátoru při 12 V (min.) 6 Ah Doporučená kapacita akumulátoru při 6 V (max.) 6 Ah Doporučená kapacita akumulátoru při 6 V (min.) 1.5 Ah Vhodné pro olověná zatavená, olovo-kyselinová, olovo-gelová, olovo-vápníková Nabíjecí proud při 12 V 8 A Nabíjecí proud při 6 V 7.2 A Max. nabíjecí proud 8 Ah
nabíječka deca SM 1236
nabízím nabíječku deca SM 1236, nabíjecí i udržovací nabíjení, málo používaná,
RING Profesionální nabíječka RCBT30 se startovacím zdrojem,
Prodám RING Profesionální nabíječka RCBT30 se startovacím zdrojem, 30A, 12V, 24V Detailní popis produktu Profesionální nabíječka RCBT30 12V a 24V. • Výrobce britská společnost RING • Určená pro nabíjení olověných a gelových baterií do 225Ah. • 150A Jump Start funkce (startovací proud). • Velmi kvalitní nabíječka, ideální pro použití např. v autodílnách. • Napětí: 12/24V. • Robustní kovová a gumová konstrukce. • Funkce rychlého / pomalého nabíjení. • Analogový ampérmetr
Nabíječka baterií 12V/24V
Nabízím k prodeji novou nevybalenou velmi chytrou nabíječku. Zvládá režim 12V a 24V, umí nabíjet všechny druhy baterií (včetně LIFEPO 4), je možno volit nabíjecí proud až do 20A v režimu 12V a do 10A v režimu 24V.
Nabíječka autobaterií Telwin Alpine 20 Boost Telwin 12-24V
Nabíječka autobaterií Telwin Alpine 20 Boost Telwin 12-24V nabíječka Alpine 20 Boost je určena pro nabíjení olověných akumulátorů s napětím 12 a 24 V integrovaná ochrana proti přetížení a přepólování volič pro normální nebo rychlé (BOOST) nabíjení s ampérmetrem pro baterie s elektrolytem rychlé i pomalé nabíjení pro automobilové baterie NEFUNKČNÍ, na opravu nebo na díly. Při zapojení do sítě nabíječka má výstupní napětí 0 V. Možné zaslat poštou po platbě předem na účet Balíkem Do ruky za 129,- Kč. Osobní odběr v Semilech 513 01, po předchozí domluvě. V případě dotazů mne prosím, kontaktujte přes formulář nebo telefonicky. Volat můžete kdykoli vč. SO/NE. V případě nedostupnosti pošlete SMS - ozvu se Vám zpět.
MP3 FM transmitter Bluetooth 12V, 24V USB 3.1A nový
Prodám nový MP3 FM transmitter Bluetooth 12V, 24V USB 3.1A viz popis: Už máte ve svém autě FM Transmitter? Chyba. Tento FM transmitter Vám rozšíří funkce autorádia o funkci Bluetooth a využijete jej také jako Hands-free, přehrávač hudby z mobilního telefonu či tabletu, přehrávač hudby z flash disku, microSD karty či jiného audio zdroje. Jedná se o chytré zařízení spojující výhody FM Transmitteru - přehrávání hudby z USB/SD/MMC nebo z externích přehrávačů (GPS navigace, iPod) a Bluetooth handsfree do auta. Při hovoru se ztlumí hudba, zvuk druhé strany je pomocí transmitteru přenášen do autorádia, kde je slyšet nahlas a zřetelně, takže telefon nemusíte mít v ruce ani u ucha, ale třeba v kapse. Váš hlas je snímán pomocí mikrofonu integrovaném v transmitteru tak, že druhá strana rozdíl v kvalitě oproti běžnému hovoru nepozná. Samozřejmostí je i přehrávání hudby ve formátu MP3 nebo WMA pomocí paměťové karty karet či USB disku. Transmitter je kompatibilní se všemi modely telefonů, které komunikují pomocí bluetooth. Vše funguje bezdrátově bez zbytečné spleti kabelů, vše uslyšíte z reproduktorů autorádia. Vysílač je možné ovládat pomocí tlačítek transmitteru. Frekvence v rozsahu FM 87,5 - 108 MHz s regulací co 0,1 MHz co dává až 256 frekvencí. Přenášený zvuk je v kvalitě stereo. Jednoduchá obsluha: 1) Vložte Váš Fm transmitter do autozapalovače 12V nebo 24V. 2) Vložte USB nebo SD kartu (plug and play). 3) Zapněte Vaše rádio ve vašem autě a nalaďte na stejnou FM frekvenci jako auto má FM transmitter. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 70,-kč, na dobírku 140,-kč.