inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabíjecí Dock PS5 Subsonic Charging Station Dual Drop Charge

Kategorie: Herní konzole

Ahoj, prodam nevyužitý duální Dock na nabíjení ovladačů. Akorát závazí, konzoli již nemám a tudíž nemám pro nej využití. Osobní předání preferuji.
V bezvadném stavu.
Nabíjecí Dock PS5 Subsonic Charging Station Dual Drop Charge
Podobné inzeráty
VR2 k PS 5 + Sony dock station
Prodam VR2 + Sony dock station, zakoupeno na Alze v den prodeje, zaruka a doklady samozrejmosti. Zakoupeno primarne kvuli GT7, ale bohuzel mi z toho je nevolno, pouzito jednou cca 20 min. Klic k Horizon jiz uplatnen. Na cene se da domluvit. Kolem Prahy neni problem dovezt.
Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet
Základní desky Záložní zdroje Zvukové karty Ostatní Knihkupectví Jasmínka Janča, Zentrich: Herbář léčivých rostlin - komplet 1-7 díl Knihkupectví Jasmínka Jasminka koupit Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - [16.3. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 1 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 2 Playstation VR v2 - Virtuální realita pro PS4/PS5 - komplet - 3 Prodám tuto virtuální realitu pro Playstation 4 nebo Playstation 5. Je to kompletní balení včetně všech kabelů, takže stačí zapojit a můžete ihned hrát. Vše je v perfektním stavu jako nové! Téměř nehrané. Kompletní balení včetně originální krabice a všech obalů a manuálu. Nebráním se dohodě. Upřednostňuji osobní odběr v Českých Budějovicíh nebo mohu poslat zásilkovnou. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat!
PS5 s mechanikou
Prodám PS5 + PS5 Pulse 3D Wireless Headset + dok + PS5+ účet ze spoustou her (předplatné ps+extra do 8/23) ,v záruce do 5/24 (pouze osobní předání) stav jako nové, popřípadě samotné PS5(13,500,-)
Oivo charging station pro PS ovladače.
IV-P5211B. Nabíjecí stanice pro dva PS5 ovladače. Modré podsvícení, napájení USB-C. Drobné oděrky na boční straně z důvodu špatného skladování.
play station 2 + 5 her
prodám play station 2 Fat + 5 Her dle výběru - originální krabice s manuály - play station 2 - 1 ovladač - AV kabel bez napájecího kabelu každá hra navíc 100,- Kč divně cvaká při načítání, však plně funkční poštovné v ceně případně zájmu pište na email nebo sms
play station 2 + 5 her
prodám play station 2 slim + 5 Her dle výběru - play station 2 - 1 ovladač - AV kabel - napájecí kabel každá hra navíc 100,- Kč poštovné v ceně případně zájmu pište na mail nebo sms