inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabidnete Lidl sberatelska vitrina na modely Livarno

Kategorie: Doplňky

Prosim, nabidnete mi Lidl sberatelskou vitrinu na modely (Livarno),
1)preferuji hlavně barvu "BUK" (bezova vpravo+samotna na foto)
2)nebo pak "DUB" (svetlá vlevo)
3)bílá do rozumné vzdálenosti.
Obrazky pro predstavu. Dekuji za nabidky z cele ČR. Plati do smazání.
Nabidnete Lidl sberatelska vitrina na modely Livarno
Podobné inzeráty
Věšák
Věšák Lidl
Dóza TCHIBO, Kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE
Dóza na knäckebrot TCHIBO,Multifunkční kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A:Multifunkční kráječ/ struhadlo ERNESTO LIDL –NOVÝ Původní cena: 229kč Cena nyní: 169kč. Na strouhání zeleniny,ovoce,čokolády a tvrdého sýru, Obsahuje: Struhadlo, jemné struhadlo, Plátkovací struhadlo jemné, Plátkovací struhadlo hrubé, Struhadlo na nudličky chránič prstů, Velká záchytná nádoba s protiskluzovými nožkami Ostří z nerezové oceli Výřezy pro fixování na míse B: Dóza na knäckebrot TCHIBO –JAKO NOVÁ Původní cena: 229kč Cena nyní: 139kč Dózu nepoužívám. Barva zelená. Š.19cm x v.14cm x h.8cm Vhodná na 1 běžné balení knäckebrotu nebo i na skladování jiných suchých potravin Z transparentníhoplastu – vždy perfektní přehled o obsahu a množství Bez obsahu BPA C: Váleček na těsto TUPPERWARE-TOP STAV Původní cena: 640kč Cena nyní: 279kč Délka samotný váleček: 29cm Délka s rukojetí: 50cm Průměr: 8cm PLNITELNÝ VODOU! Zde můžete váleček naplnit vodou pro jednodušší válení těsta. Některá těsta mají rády teplo, jiná studeno. Těsto se pak méně lepí na váleček. Po naplnění je váleček těžší, což také může usnadnit válení těsta. Rukojeti jsou odnimatelné pro snadné čištění Poštovné: Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo Do balíkovny: 70kč nebo ČP:Balík na poštu-99kč nebo ČP: Balík do ruky-119kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
LIVARNO home 3 komorový polštář 80 x 80 cm
PRODÁM NOVÝ nepoužitý 3 komorový polštář -výplň peří : vnější vrstva 100% balvna, vnější výplň 60% prachové peří a 40% peří, vnitřní skořepina 100% polyester, vnitřní výplň 100% peří rozměr 80x80 Osobní převzetí, nebo poštou - na dobírku zasílám pouze po uhrazení ceny poštovného předem na účet.
Skládací ramínka pro úsporu místa ve skříni
Perfektní systém německých skládacích závěsných ramínek na šaty zn. Livarno pro výraznou úsporu místa ve skříni či šatně, lze použít různými způsoby viz orig.obal na fotce, celkem 4 kusy po osmi ramínkách, jeden ještě zcela nový v originálním balení, tři mírně použité, zachovalé (u jednoho bohužel chybí jedno ramínko - při stěhování se ztratilo), rozm. viz foto, nosnost 5 kg, k vyzvednutí v Praze 7 nebo mohu po dohodě poslat. Cena celkem 350,- (jednotlivě 100,-)
prodám modely aut
Prodám dekorační model auta, čtyři různé modely, vyrobeno celé z plechu včetně interiéru, nepoškozené, délka 35 cm, cena 400 Kč za kus, při koupi 3 kusů cena 300 Kč za kus, tel 104 081.
Vázička s asijskými motivy
Vázička s asijskými motivy, výška 18 cm. Doprava: Zásilkovna 85 Kč Zásilkovna s dobírkou 100 Kč Osobní odběr Pro další vybavení domácnosti se můžete podívat na mé další inzeráty. váza*vázička*černá*oranžová*exotika*exotická*asie*sběratelská*čína*sběratelství*lesk*lesklá