inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabídka nábytkových stěn

Kategorie: Obývací stěny

Nabízím starší, velmi zachovalé nábytkové stěny za odvoz.
Nábytek je pro zájemce připraven k odvozu v Praze, Slezská ulice.
Nabídka nábytkových  stěn
Podobné inzeráty
obývací stěna - možnost rozložení stěn  rozměr:
obývací stěna - možnost rozložení stěn, rozměr: bar: délka: 74 cm, hloubka: 35 cm, výška: 1,11 m, vitrína: délka: 74 cm, výška: 2,02 m, hloubka: 54 cm, komoda pod televizi + polička: délka: 80 cm, hloubka: 64 cm, výška: 1,60 m, šatní skříň: délka: 74 cm, hloubka: 52 cm, výška: 2,03 m
obývací stěna
skoro nová obývací stěn+2 knihovny
Dvířka pro serii BESTÅ 192x59,5
lakované dekor hnědé pruhy v hezkém stavu, neobouchané rohy, otvory pro panty nestrhané. Tento model dvířek je zrovna super odolný. Dvířka jsou ze série obývacích stěn BESTÅ.
Dovoz z Namecka 1 a 2 jakost
Veskere zbozi od sedacich souprav ,stolu ,zidli,obyvacich sten,kresel.....dovoz z Nemecka 1 a 2 jakost.Ceny o 60 az 40 procent s puvodni ceny.Cena po dohode tel.Petr .Prodejna v arealu Kraspol Zasovska 750.Valasske Mezirici.
Obývací stěna - zadáno - možnost objednat do 1 měsice
Prodám tuto novou ob.stěnu zabalenou musí se seskládat skřínky jsou jako foto,rozměry u fota !!!NOVINKA !!! SKLADEM - JAKO FOTO, pro větší množství objednávek jsme pro Vás naskladnili nejoblíbenější obývací stěnu. Moderní obývací stěna Imperium 3 je jedna z nejoblíbenějších obývacích stěn. Tahle luxusní obývací stěna doplní váš krásný obyvák svou praktičností pomocí závěsných skříněk s kombinací vysokého lesku Celková šířka je 300 cm
Obývací stěna
Prodáme obývací stěnu s dvířky z masivu a s osvětlením a kovovými úchyty + stůl s mramorovou deskou výškově nastavitelný + komodu. Původní cena přes 100 000 Kč. Nyní za 19900 Kč. Nabídka je bez zrcadla , TV a další dekorace. Stěna je v rozebraném stavu.