inzerce, prodej, prodám, bazar

Nabídka cibule tzv. ovísek

Kategorie: Ostatní

Prodám cibulku tzv. ovísek, cibulky jsou větší velikosti - v průměru i 3-5cm, ovísek vhodný k zavaření nebo pěstování cibule na zelenou nať, odběr Bzenec, po domluvě do 20km zavezu.
Nabídka cibule tzv. ovísek
Podobné inzeráty
Prodám cibulku sazečku větší
Prodám cibulku sazečku tzv. ovísek, větší cibulky v průměru 3-5cm, vhodné ke konzervaci či pěstování na zelenou nať, odběr Bzenec popř. možnost závozu do 20km, cena 50Kč/1kg
Profesionální sportovní sluneční brýle
Jedná se o nové sportovní sluneční brýle pro se profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Barva modrá nebo žlutá. Pouzdro pro sportovní brýle +100,- pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odráží sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Sportovní pouzdro + 100,- Zavolejte poradím : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150,- Kč . Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Svatoslav Cileček , tel. Zavolejte případně poradím.
KRAJEC CIBULE
NABIZIM TENTO KRAJEC CIBULE
Cibule Herkules
Farma Líštěnec doprodává konzumní cibuli Herkules. V balení 5,10,20kg. Cibule je v biokvalitě. Vyzvednutí po domluvě na farmě, v Benešově nebo po cestě Líštěnec -Benešov.
Prodám cibule kytky Ocún
Prodám cibule kytky Ocún cena - 30 Kč / kus
Tescoma kráječ cibule,Nové
Idealni pomocnik na sekani cibule,orechu,cokolady,zeleniny,bylinek..Puvod.cena 350kc.