inzerce, prodej, prodám, bazar

Na míru šité zatemňovací závěsy od ŠKODÁK bytový textil

Kategorie: Doplňky

Prodám krásné a kvalitní zatemňovací závěsy vyrobené na míru od firmy Škodák, a.s., bytový textil. 1 pár, krásná světle šedá barva se stříbrným nádechem. Každý závěs má cca 139x259 cm, ale v rozměru může být drobný rozdíl. K zavěšení na tyč i na úchytky. Pěkný stav, v používání krátce, jako nové. Na fotce se jedná o ty spodní závěsy (označené šipkou), plus jsou vyfocené v detailu. 100% polyester. Nejedná se o blackout. Když svítí sluníčko, chytnou pěknou fialovou barvu, viz fotogalerie. PC 2 417 kč. Vyzvednutí Praha centrum.
Na míru šité zatemňovací závěsy od ŠKODÁK bytový textil
Podobné inzeráty
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva
Zatemňovací závěsy MAJGULL - IKEA, šedá barva, se slevou, rozměr 2x rozměr 145x300cm (1pár), nové nepoužité v originál balení, upevnění závěsu: Závěsy můžete používat na tyčích nebo kolejnicích na závěsy. Řasící páska vám pomocí závěsových háčků RIKTIG usnadní nařasení. Závěs můžete pověsit na tyč na závěsy za skrytá poutka nebo pomocí kroužků a háčků. Řasící páska má stejnou barvu jako závěs a ten díky tomu vypadá pěkně z obou stran, provedení viz. poslané fotografie, nehodí se mám Praha 4 Pankrác, kontakt:
Zatemnovaci zavesy
Zatemnovaci zavesy, 2 sady, jedny tmave fialove, druhe tmave sede. Rozmery vyska 250cm, sirka 140cm.Material 100%polyester.Zaveseni na 8 krouzku ktere maji prumer 4 cm.Zavesy jsou pouzivane ale v top stavu. Cena za jednu sadu zavesu
Zatemňovací závěsy IKEA SANELA a polštáře
Prodám zatemňovací závěsy IKEA SANELA v barvě olivově zelená vč. pěti polštářů ze stejné barvy a materiálu (samet). Rozměry jednoho dílu závěsu 140x300cm. Rozměry polštáře: 50x50cm. Cena je za vše (polštáře a závěsy dohromady) Předání: Břeclav či Brno (nebo mohu zaslat) Informace o produktu:
Závesy
Predám nové nerozbalené závesy od MK . Počet závesov 4ks. Rozmery: 140x250 cm. Typ: Stefano Farba: Morska zelená Cena za vsetky 4 zavesy: 1500 Kč (povodna cena 2000 Kč) Osobní odber v Brne, prípadne na dobierku. Dovod predaja: nevhodny darček Odkaz:
MAJGULL Zatemňovací závěsy, 1 pár, šedá, 145x255
MAJGULL Zatemňovací závěsy, 1pár, šedá, 145x255 (záclony dám tomu zdarma) Na prodej mám 2páry. 1000kč je cena za jeden pár.
Zatemňovací závěsy
Dobrý den, prodám zatemňovací závěsy, používané dva měsíce, jako nové. Šířka obou: 140cm. Délka: 240cm, 160cm. Původní cena: 1285kč. Nechávala jsem dodělat obšití stran, takže cena celkem cca 1500kč a délky stran cca -3cm. Osobní odběr Skalice nad Svitavou nebo Boskovice. Jsem ochotna poslat i poštou +100kč po platbě předem na účet. První kontakt prosím SMS zprávou. Děkuji.