inzerce, prodej, prodám, bazar

Mých prvních pět let: Střípky z mého dětství - Anne Geddes

Kategorie: Ostatní

Knížka na uchování vzpomínek, nová, TOP stav.
Mých prvních pět let: Střípky z mého dětství - Anne Geddes
Podobné inzeráty
ANNE GEDDES - Mých prvních pět let - Střípky z mého dětství
Máme navíc. Kniha je nová. Vhodná jako dárek. Komunikace pouze emailem. Většinou večer.
Kniha od Anne Geddes
Anne Geddes je australská fotografka, která je známá především stylizovanými snímky dětí. Knížka je plná nádherných fotografií, které mohou být velmi inspirativní pro focení miminek či potěší jen tak.
NOVÉ Puzzle Anne Geddes Motýl 900
Nové neotevřené Puzzle Anne Geddes, 900 dílků Balíkovna České pošty 65,-Kč Zásilkovna 79,- Kč
Mých prvních pět let - ANNE GEDDES
různé druhy, vše nové, cena za jednu, Pošta 70,-
Malá vítězství - Anne Lamottová
NOVÁ, NEČTENÁ, VHODNÁ I JAKO DÁREK! Neočekávané chvíle milostiKolekce vybraných esejů o naději, radosti a milosti.Anne Lamott píše moudré eseje o víře, rodině a společenství svým originálním láskyplným přístupem. Její eseje jsou poselstvím naděje, která oslavuje triumf světla nad tmou v našich životech i srdcích. „Naše vítězství nad strádáním a bolestí se mohou zdát malá a nedůležitá,“ píše autorka, „ale naše vlastní životy a perspektivu mohou neskutečným způsobem změnit.“ Anne Lamott píše o odpuštění, obnově důvěry a transformaci duše. I v těch na první pohled bezvýchodných situacích se můžeme obrátit k lásce a i ve ztrátě lze nalézt radostDojemné, veselé, upřímné i překvapivé příběhy v této knize jsou důkazem toho, že lidský duch je nezkrotný. Počet stran: 216, pevná vazba
Lis na PET láhve
Prodám zařízení na lisování PET láhví a plechovek od nápojů Lis na PET láhve (k odběru cca 11 ks) - originál, nerozbalené vč. spojovacího materiálu - jednoduchým způsobem řeší problém PET láhví v odpadu - po slisování zabírá PET láhev pouze 20 % původního objemu - určen k montáži na zeď důmyslný pákový mechanismus umožňuje lisování bez námahy - rozměry (v x š x h): 520 x 170 x 120 mm Více info např. zde: Cena uvedena za 1 ks (jedno balení). Doprava po dohodě.