inzerce, prodej, prodám, bazar

Mx kalhoty Answer

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Neprodřené, stav ok. Vhodné pro
Postavu 150-160 Cm do 55kg. Pro ženu, děti, chlapec, chlap menšího vzrůstu.

Možné poslat PPL nebo Zásilkovna
Mx kalhoty Answer
Podobné inzeráty
Dres + kalhoty ANSWER
Prodám letní dres + kalhoty ANSWER, dres vel. L - 500,-,kalhoty vel. 32 - 1200,-. Zdarma přidám kolenní chrániče nové.
Mx kalhoty a dres answer
Prodám asi 5x hobby jetý dres a kalhoty answer velikost kalhot 36 a dres je xl nikde žádná trhlinka vše super stav
Answer komplet nový
Prodám nový motokrosový komplet Answer, originál kupovaný v Razzo, velikost kalhot 34, dres XL. motocross , fox , tld , motokros, enduro
MX Komplet ANSWER 32 / M
Prodám NOVÝ ORIGINÁLNÍ motokros - enduro komplet značky Answer, velikost kalhot 32 a dres M
Motokrosový dres Answer
- Prodávám nikdy nepoužitý motokrosový dres značky Answer - Dres je v naprosto perfektním stavu - Na dresu je napsaná velikost XL, ale odpovídá spíše M (dětské)
Pánské moto textilní kalhoty RSA S-PRO 5XL
Prodám textilní kalhoty na motorku značky RSA. Viz fotky lehce potrhané k opravě. Cena nových kalhot v motozem je 3000Kč Pro postavu cca 188cm 105 - 120kg. Kalhoty vyrobeny z 100% polyesterové tkaniny 600D, která je charakteristická vysokou odolností vůči tření a podření. Švy kalhot jsou vytvořeny speciální technologií. Homologované chrániče kolen a chrániče boků, navíc vnější chrániče - slidery - v oblasti kolen. Kvalitní odnímatelná membrána podšita příjemnou síťovinou. Celé kalhoty jsou podšity síťovanou podšívkou. V oblasti sedu jsou kalhoty vyztuženy kůží, díky které se stává sed protiskluzovým. Perforace zajištěna díky perforované kůži z vnitřní strany kolen, čímž je zajištěna ideální cirkulace vzduchu a zároveň ochrana v podobě protiskluzové vrstvy. Stretchové panely nad koleny a v oblasti beder pro větší pohodlí při sezení. Možnost rozšíření nohavic v dolní části pomocí zipu, který je podšitý síťovinou, a tím je zajištěna potřebná ventilace. 2 vnější kapsy. Stahování v pase pomocí pásků na suchý zip a pružnou gumu. Kalhoty lze spojit pomocí krátkého a dlouhého zipu s bundou. Více na: