inzerce, prodej, prodám, bazar

Muži jsou zárukou ženy s Venuše

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu
Muži jsou z Marsu ženy z Venuše
John Gray

Kniha je nová
Muži jsou zárukou ženy s Venuše
Podobné inzeráty
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše John Gray Stav: dobrý. Cena: 90 kč + poštovné.
PROČ muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
Nabízím mezinárodní BESTSELLER, hodně zajímavou a čtivou knihu, "PROČ muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách". Napsali Allan a Barbara PEASEOVI, 320 stran hodně zajímavého a poučného čtení. Z anglického originálu přeloženo a vydalo nakladatelství Jiří Alman v Brně. Kniha byla také zfilmována a i spousta divadel ji už odehrála. Přenechám hodně levně, jen za 50,-Kč. Kniha je naprosto nová, ještě nečtená. Krásný dárek. Samozřejmě mohu zaslat podle dohody. Nabízím i více knih, klikněte na moje všechny inzeráty. Zájemce může volat kdykoliv, na telefon .
Knihy - Kludská, Viewegh, Pawlowská aj.
Knihy - různé viz. foto: 1. D. Kludská - Souboj znamení - 100,- Kč. 2. M. Spillaneová - Image ženy - 50,- Kč. 3. L. Janáčková - Muži chtějí potvory - 140,- Kč. 4. M. Viewegh - Báječná léta pod psa - 50,- Kč. 5. M. Viewegh - Román pro ženy - 50,- Kč. 6. O. Sommerová - O čem sní muži - zdarma k nákupu. 7. T. Stimson - Kdo miluje nejvíc - 80,- Kč. 8. H. Pawlowská - Banánové rybičky - 50,- Kč.
L.Benedict - Proměny Venuše - 43472.
- stará kniha z pozůstalosti - " Leijo Benedict " Proměny Venuše " - z roku - 1926. - soukromý tisk (Zdeněk a Jan Nožička) - vydaná v omezeném počtu číslovaných výtisků jako soukromý tisk - kniha je ručně vázána v celokožené vazbě s pořadovým číslem : 108 - bylo vydáno celkem 150 knih ( dalších 150 bylo pouze v textilní vazbě ) - rozměr knihy : 12,5 x 20 cm - počet stránek celkem : 101. - původní tlačená celokožená vazba - kvalitní stav
Prodám novou alabastrovou sochu Venuše
Prodám novou alabastrovou sochu Venuše a další alabastrové sochy - dovezené z Řecka...(více na alabastrove-sochy)
Sexy strategie
Sexy strategie Kniha je nová 100% stav,vhodná jako dárek. Zasílám doporučen za 60 kč O knize SEXY strategie je kniha napsaná ženou pro ženy. Je humornou výzvou, zábavným čtením a přátelským dialogem. Mohlo by se zdát, že je pouhým manuálem ke zvýšení sexuální přitažlivosti. Omyl! SEXY strategie s nadsázkou a humorem odkrývá i ta nejtajnější zákoutí ženského světa. Seznamuje s názory a přáními současné moderní ženy, představuje pilíře novodobých namlouvacích taktik a doporučuje hned celou řádku rafinovaných triků, které vedou k srdci "toho pravého", nebo pomohou pečovat o kvalitní dlouhodobý vztah. SEXY strategie je určena všem věkovým kategoriím, najdete v ní atraktivní témata od problémů současné "Singl ženy", přes sexuální idoly náctiletých, až po zpochybnění mýtu asexuálního stáří. V experimentálním atlasu mužů si vyhledáte, zda náhodou nežijete se svalovcem tupým, nebo spořičem drastickým, budete přesně vědět, co očekávat od ženy-predátorky, odhalíte starosti zlatokopek, a zjistíte, jestli třeba netrpíte nemocí Popelky či syndromem příliš krásných žen. SEXY strategie vám poutavou formou nabídne cestu nejenom k dokonalému sexappealu, ale i k vám samým, vaší vnitřní kráse a k nalezení vlastní hodnoty.