inzerce, prodej, prodám, bazar

Multifunkční svítilna + varovné oranž blikání

Kategorie: Příslušenství

Prodám novou, nepoužitou multifunkční svítilnu (baterka + blikající varovné oranžové světlo + kladívko na autoskla + řezák na bezpečnostní pásy). Je na dvě tužkové baterie(AA), vhodná do každé domácnosti i vozu a je to i pěkný dárek.

Díky silnému magnetu svítilna drží nejen na vodorovných plechových dílech (střecha, kapota, víko kufru), ale i na svislých (blatníky, dveře) a asi více upozorní na nevhodně postavený vůz než výstražný trojúhelník.

Cena je 300Kč při osobním odběru v místě dle PSČ v inzerátu.

Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko).

Poštovné po předchozí platbě na účet je za 129Kč za jeden i více kusů.

Na dobírku neposílám, protože už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou.

Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám.

!!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Multifunkční svítilna + varovné oranž blikání
Podobné inzeráty
Svítilna Scangrip MAG RED
Multifunkční a dobíjecí LED ruční svítilna MAG RED integruje LED pracovní světlo a funkci svítilny v jednom, což z něj dělá perfektní inspekční svítilnu. Díky nejnovější vysoce výkonné LED technologii poskytuje MAG RED dvakrát vyšší světelný výkon než první generace. Díky vynikajícímu světelnému výkonu MAG RED v bodovém i hlavním světle nabízí ruční svítilna skvělou hodnotu při každé pracovní operaci. Ruční svítilna je navíc dobíjecí přes USB. Ruční LED svítilna nabízí úplnou flexibilitu se třemi silnými vestavěnými magnetickými držáky a dvěma zatahovacími závěsnými háčky. Ruční svítilna má také hlavu svítilny sklopnou o 180° a je ideální jako dílenská kontrolní svítilna.
Světlo - svítilna sdružená HUMBAUR levá
Prodám zadní světlo na vozík Humbaur - levé, použité, funkční. rozměry: vxšxh 162x250x60mm rozteč montážních šroubů/otvorů: 124 mm určení strany: levá směrová svítilna (blinkr): ano brzdová svítilna: ano zadní obrysová svítilna: ano osvětlení registrační značky: ano zpětná svítilna (couvačka): ano integrovaná odrazka: ano typ odrazky: trojúhelníková provedení lampy: žárovkové provozní napětí: 12/24V (dle žárovek) typ vstupu (připojení): konektor typ konektoru: bajonet 5 pinů Cena vč. dopravy.
Powerbanka Xiaomi 70mai Jump Starter - startovací powerbanka
Jedná se o zboží, které bylo krátce použito. Jump Starter 70Mai je ideální společník do vozu, ať už cestujete na hory, nebo chcete mít jistotu, že ráno nastartujete i když venku je teplota hluboko pod bodem mrazu. Je vybavený jak speciálním výstupem pro nastartování vozu, motorky nebo dodávky, ale také 1x USB konektorem a 1x USB-C konektorem a může sloužit jako powerbanka pro nabití například telefonu s výstupními parametry 5V/2,4A Je také vybavený vestavěnou svítlnou se třemi režimy: Svítilna, blikání a SOS. Parametry: - Nouzový startér s kompaktními rozměry - Výstupní proud je stabilních 250A a až 600A v maximu - Powerbanka s USB výstupem 5V / 2,4A - Nouzová svítilna s režimy Svícení, blikání, SOS - Kapacita baterie: 11 000 mAh (41,07 Wh) - Konektory: 1× USB-A, 1× USB-C - Provozní teplota: -20 až +55 °C - Vhodné pro 12V vozy - Až 40 startů na jedno nabití - Rozměry: 163 × 87 × 27 milimetrů - Ochrana proti přepólování - Ochrana proti přehřátí - Ochrana proti zpětnému proudu - Ochrana proti přebití Obsah balení: 1× powerbanka 70MAI Jump Starter 1× nabíjecí kabel 1× konektory/kleště pro připojení k autobaterii 1× přepravní pouzdro. Posílám přes Zásilkovnu, nebo osobní předání v Praze. Zásilkovna: Platba předem + 80kč k ceně, Dobírka + 110kč k ceně.
Varovné světlo
Varovné světlo bliká v pravidelných intervalech oranžově, vhodné při poruše za osobní nebo i nákladní automobil, výrobce Německo
Led přídavné světla s možností blikání
1 sada po dvou kusech, možnost červené blikání. Cena za sadu 1000kc.
multifunkční kapsa ŠKODA SUPERB III COMBI
K uložení oblečení a delších lehkých předmětů bez ostrých hran nabízí ŠKODA Originální příslušenství pro vozy ŠKODA SUPERB III Combi praktickou multifunkční kapsu, která je zavěšena na vyklopených háčkách bočního obložení zavazadlového prostoru pod roletovým krytem. Multifunkční kapsa je ve složeném stavu umístěná přímo za opěrami zadních sedadel, takže nijak neomezuje velikost zavazadlového prostoru. Roztažením kapsy a zavěšením do háčků na obložení zavazadlového prostoru získáte nový úložný prostor, v již tak objemném zavazadlovém prostoru vozu. Závěsné lišty multifunkční kapsy jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku, samotná kapsa pak z pevného PES plátna. Multifunkční kapsa splňuje kvalitativní testy ŠKODA, je dimenzována na maximální nosnost 3 kg. Při použití multifunkční kapsy musí být z bezpečnostních důvodů vždy roletový kryt zavazadlového prostoru namontovaný ve voze. Podrobný popis použití multifunkční kapsy je uveden v Návodu k obsluze vozu.