inzerce, prodej, prodám, bazar

Mulčovací kladívka

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám zánovní mulčovací kladívka z mulčovače Dabaki F.US/M šířky 185cm. Použity pouze několikrát. Celkem 22ks, cena je za kus. Možnost předání v Brně.
Mulčovací kladívka
Podobné inzeráty
Kalené kladívko do kladívkového štěpkovače / drtiče 20x8x2cm
Kalené kladívko do kladívkového štěpkovače / drtiče LOMA typ K80 HPMF Typ A (na foto modře označené) - k dispozici 11 kusů (rozměry 196 x 80 x 20 [mm], průměr vyvrtané díry 29 [mm]). Hmotnost jednoho kladívka 2,33 [kg]. Nepoužité, kalené, kvalitní kladívka vč. díry pro uchycení viz foto. Žlutě označená kladívka na foto již nejsou k dispozici. Možné zaslat poštou po platbě předem na účet Balíkem Do ruky za 129,- Kč. Osobní odběr v Semilech 513 01, po předchozí domluvě. V případě dotazů mne prosím, kontaktujte přes formulář nebo telefonicky. Volat můžete kdykoli vč. SO/NE. V případě nedostupnosti pošlete SMS - ozvu se Vám zpět.
MULČOVAČ ELHO TORNADO 560
Vzadu nesený řetězový mulčovač Elho Tornado 560 se dvěma robustními 13 mm řetězy, mulčovací hlava je vybavena ocelovým diskem, fungujícím jako setrvačníkové kolo pro vyrovnávání otáček řetězové hlavy a pomáhajícím držet řetězy v pracovní poloze; hydraulické protinárazové jištění; hydraulické naklápění mulčovací hlavy, hydraulické ovládání přední klapky s ochrannými řetězy. Pracovní záběr mulčovací hlavy: 1,6 m. Stranový dosah od středu traktoru: 5,5 m. Cena bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
MULČOVAČ ELHO SIDECHOPPER 420 PRO
Mulčovač Elho SideChopper 420 PRO, 2022. Efektivní mulčovač pro profesionální použití, který si hravě poradí s keři i silnými náletovými dřevinami. Vhodný k mulčování okrajů silnic, pozemků ležících ladem, pastvin a mulčování podél polních a lesních cest. Velký stranový dosah 4,2 m, navržen ve Finsku do kamenitého prostředí, standardně s hydraulickým jištěním, odolná mulčovací jednotka a boční posun, velký rotor a odolná kladívka se šrouby o průměru 20 mm. Uvedená cena bez DPH. Produktový manažer Elho: Antonín Sapák +420 .
Mulčovací stroj za Traktor
Prodám mulčovací stroj za traktor. Záběr 1450mm.Značka EF145. Málo používaný jak nový. Stáří cca. 5let vše funkční. Již nevyužiji. Původní cena 25.000Kc.
Mulčovací,rotavator kladívkovy
Dobrý den prodám kladívko mulčovací EECC-145. POUŽIVAL JSEM HO ZA ZETOREM 6911 A I ZA MALOTRAKTOREM ISEKI. PUVODNI CENA 38000 KČ NYNI 23000 KČ. MA ODPRACOVANO 20 MOTOHODIN
Příkopové rameno Agrimaster Green 320 s mulčovací hlavou G80
Green je příkopové rameno s rukou a s pružinovou protinárazovou pojistkou. Příkopové rameno je vhodné pro malotraktory se zadním zdvihem nebo s otočnou pracovní pozicí, určené pro údržbu veřejných i soukromých parků a zahrad. Mulčovací hlava o rozměru 80 cm osazená Y noži. Výbava: - Stabilizační vzpěry - Hydropneumatický akumulátor - Zadní světelná rampa Cena 236 341 kč bez DPH.