inzerce, prodej, prodám, bazar

Mulčovač Safety Mulcher SM 145

Kategorie: Ostatní

Prodám Safety Mulcher SM 145 za traktror

Možnost odpočtu DPH. Cena uvedena včetně DPH
Mulčovač Safety Mulcher SM 145
Podobné inzeráty
Multicar příkopové rameno sekačka mulčovač
Fiedler FFA 400 Multicar příkopové rameno sekačka mulčovač - RV: 2007 - velmi málo použitý - Komplet vč. kabeláže a ovládacího joysticku - odstavný podstavec na kolečkách - 4 m. max. dosah - doprava doleva naklápěcí sekací hlava - mulčovač 100 cm pracovní šíře - Y-nože Multicar Multikar Magma Zebra sekačka příkopový mulčovač
Mulčovač Mikann DM120/DM150
Mulčovač Mikann DM120/DM150 Prodám horizontální třínožový mulčovač Mikann o záběru 120cm (162kg) a 150cm(180kg). Mulčovač pro precizní sekání trávy,třínožový se čtyřmi pojezdovými kolečky,pro kopírování sečeného terénu.Vhodný za malotraktor,nenáročný na výkon, 18 PS.Více info na tel.
Upevnovaci srouby k zabranam Safety-nove
Upevňovací šrouby Safety 1st umožňují uchycení zábrany na kulaté sloupky zábradlí schodiště bez rizika poškození zábradlí. Kompatibilní se zábranami Safety 1st Easy Close Metal a Auto Close. Balení obsahuje 2 ks šroubů (bez matic). Maximální vzdálenost od vnějšího okraje zábrany k zábradlí může být cca 62 mm. Rozměry: cca 4,8 x 9 x 3,8 cm. Puv. cena za 1 baleni 100,-. Osobni odber mozny. Postovne dle ceniku.
Zamek na motorku/kolo TOKOZ X Safety Box PRO III ,vlozka PRO
Prodam novy, nepouzity zamykaci mechanismus TOKOZ X Safety Box PRO III s bezpecnostni vlozkou TOKOZ PRO, vhodne k uzamceni motocyklu, kola ve sklepe, michacky na stavbe nebo cehokoli cenneho. Kompletni baleni vcetne upevnovaciho materialu 3ks klicu a bezpecnostni karty. Bezpecnostni vlozka TOKOZ PRO!! Stav viz. foto. Mechanismus je nepouzity vcetne puvodniho dokladu o koupi a zaruky od 3/2021. Soucasti prodeje je vse, co je na fotografii. Osobni predani v Brne a okoli, vaznemu zajemci po jizni a severni Morave mohu privezt, pripadne mohu poslat na dobirku pres Zasilkovnu na naklady kupujiciho (79+23Kc) platba postovneho predem na ucet. Plati do smazani. Uzamykatelný mechanismus X safety BOX PRO III Přídavný uzamykatelný kotevní systém Vhodné pro zabezpečení skútrů, malých motocyklů, kol a kočárků v kolárně vysoký stupeň zabezpečení díky krytému čepu tělo zámku je zinkový odlitek čep z chrommanganové oceli, povrch tvrzený a korozivzdorný - iontová nitridace základna ze svařitelné oceli (11 343), povrchově kalené (cementace), povrchová úprava zinek-modrý chromát dodáváno s jednostrannou vložkou TOKOZ PRO 300, 100% odolné proti planžetování a bumpingu, vysoká ochrana proti odvrtání zkušebním ústavem zařazeno do 3. bezpečnostní třídy podle ČSN P ENV 1627 možno připevnit na různá místa: zašroubovat do dřevěných nebo kovových dveří, přimontovat na cihlovou stěnu nebo připevnit na podlahu z různých materiálů anebo navařit na kovové povrchy možnost různých klíčových systémů - systém stejných klíčů, různých klíčů a generálního klíče, a to i ve spojení s dveřními vložkami Dodáváno s: půlvložka TOKOZ PRO 300 ve 3. bezpečnostní třídě
Mulčovač s bočním posuvem ZANON TMJ 1400, pro trakt. 25-40HP
Prodávám mulčovač s bočním posuvem, od Italského výrobce ZANON, model TMJ 1400. Pracovní záběr 140cm, celková šířka mulčovače 161cm, robustní rotor a masivní konstrukce a kladiva (lze namontovat Y nože) Mulčovač je včetně kardanu T40. Hmotnost mulčovače 310 kg. Je vhodný pro traktory 25-40 HP. Na výběr z více modelů. Podívejte se i na ostatní moje inzeráty. BENESA TECH s.r.o. je výhradním distributorem značky ZANON pro ČR a SR. Více informací naleznete na Více informací: volejte: 770 185 Stroj k prohlídce ve Velkém Meziříčí a Českých Budějovicích.
Mulčovač ZANON, pracovní záběr 115cm, pro traktory 12-40HP
Prodávám mulčovač, od Italského výrobce ZANON, model TFL 115. Pracovní záběr 115cm, celková šířka mulčovače 130cm, robustní rotor a masivní kladiva (lze namontovat Y nože) Mulčovač je včetně kardanu T40. Hmotnost mulčovače 205 kg. Je vhodný pro traktory 12-40 HP. Na výběr z více modelů. Podívejte se i na ostatní moje inzeráty. BENESA TECH s.r.o. je výhradním distributorem značky ZANON pro ČR a SR. Více informací naleznete na Více informací: volejte: 770 185 Stroj k prohlídce ve Velkém Meziříčí a Českých Budějovicích.