inzerce, prodej, prodám, bazar

MUCK TILLER

Kategorie: Zemědělská technika

Muck Tiller, 2019, předváděcí stroj, cca 150 ha.
Pásové zpracování půdy (Strip Till) spojené s aplikací digestátu/kejdy. Tento typ stroje se agreguje přímo za aplikační cisternu nebo samojízdný aplikátor. Pásové zpracování půdy a aplikace kejdy/digestátu v jednom přejezdu se uplatňuje především v podzimní přípravě půdy pro jarní výsev plodin, jejichž porosty se zakládají na rozteč řádků 45 cm a více. Muck Tiller je vybaven vysoce výkonnou řezací hlavou s možností plynulé regulace dávkování dle druhu použitého samojízdného aplikátoru nebo traktorové cisterny. Rozvody určené pro podpovrchovou aplikaci umožňují dávkovat materiál ve vícero hloubkách a tím zaručit dokonalé promísení dávky s půdou.
Uvedená cena je bez DPH.

Produktový manažer P&L: Antonín Šedek +420 .
MUCK TILLER
Podobné inzeráty
KYPŘIČ P&L ECO TILLER
Strip-Till kypřič Eco Tiller - předváděcí stroj, cca 1500 ha. Pásové zpracování půdy (Strip-Till) se uplatňuje především v podzimní přípravě půdy pro jarní výsev plodin, jejichž porosty se zakládají na rozteč řádků 45 cm a více. Uvedená cena je bez DPH. Produktový manažer P&L: Antonín Šedek +420 .
Natáčecí hlava menzi muck
Prodam nataceci hlavu vcetne cepu na stroje menzi muck,kaiser,euromach cena 24000kc
podrývák
Prodám podrývák na podrývání luk a pastvin HE-VA GRASS - Tiller, rok výroby 2019, záběer 3 m, hydraulické jištění slupic, vhodné do extrémně kamenitých půd. Odpracováno pouze 250 ha, v podstatě nový stroj, 2x nová krojidla na rozřezávání travního drnu, navíc 2 kompletní nové sady dlát - radliček.