inzerce, prodej, prodám, bazar

Muc-Off - essentials KIT

Kategorie: Ostatní

Muc-Off - essentials KIT - pro údržbu a péči pro motocykl.

Původní cena 1100,-
cena nyní 790kč
Muc-Off - essentials KIT
Podobné inzeráty
Čistící sada Muc-Off Matt Finish
Sada obsahuje: čistič Nano Tech Bike Cleaner: 1 Litr Matt Finish Detailer: 250ml Muc-off houba Prémiová utěrka z mikrovlákna
Prodám držák objektivů Lens Kit od firmy Peak Design
Lens Kit je doplněk pro držák Capture – bez destičky a umožnuje velmi rychlou výměnu objektivů pouze jednou rukou. Lens Kit odložený objektiv bezpečně a pevně drží. Pomocí Lens Kit můžete objektivy nosit na libovolném opasku nebo popruhu jakéhokoliv batohu. Další objektivy tak máte vždy po ruce a šetříte místo uvnitř brašny pro další výbavu. Lens Kit je pro objektivy Sony E/FE. Hmotnost 198 gramů. Součástí prodeje Lens Kit adaptéru je i imbus klíč a pytlík z mikrovlákna. Adaptér je nepoškozený, jako nový. Více info:
Essentials pH metr
Použitý Essentials pH metr rozsah: 0,0 - 14,0 pH Citlivost: 0,1 pH Přesnost: +/- 0,1 pH Baterie: 4 x 1,5 V A76 Automatické vypnutí po 15 minutách Pracuje v teplotách 0 - 50 °C Rozměry: 170 x 32 x 15 mm Váha: 70 g Indikace slabých baterií.
Trička , Tenisky (Off white ,Heron preston , Air Jordan)
Zdravím , predávam nepoužívané oblečenie a tenisky , ak by bol záujem dnes cena veľmi vynikajúca , mám tu na predaj Trička Heron Preston (Biele ) veľkosť L ,Off white -veľkosť L,Marcelo Burlon -veľkosť L, Mikiny Heron preston (Biela, Čierna )-veľkosť L, Opasok Off white ,slapky off white- veľkosť 44 , tenisky Air Jordan Fialove -veľkosť 44,Air Force 1-nízke (Lakers)-veľkosť 44, dávam sem internát dnes 27.2.2023 ak by bol záujem dnes tak vieme sa dohodnut za veľmi pekne ceny a pri kupé viac veci určite zľava , posielam aj postou a osobne Karlovy Vary , som online , ku všetkému mám aj faktúry a veci sú originálne , fotky sem dám ale pre viacej treba písať
Off white klíčenka žlutá
Prodám 1:1 off white klíčenku žlutou. Ideální na klíče, rifle. Balení, klíčenka, off white stahovací páska, off white obal. Zasílám přes zásilkovnu cena dopravy na dobírku 102,- Bez dobírky rovnou na učet 79,- Pro více offwhite věcí navštivte můj účet.
Muc-off All Weather mazání na řetěz
jednou použitý, neupotřebím