inzerce, prodej, prodám, bazar

Městské elektro kolo - Cycleman CEB18

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prakticky neježděné městské elektro - cycleman - model CEB18.
- velikost rámu: 700c * 489 mm
- LDC displej
- kvalitní lithium-iontová baterie
- součástí nabíječka - Lithium 42, komunikuje se systémem baterie, čas dobíjení cca 2,5 h až 8 h (dle zátěže baterie)
- nosnost 135 kg
- pět úrovní podpory 1) off, 2) ECO, 3) Tour, 4) Sport, 5) Turbo
- sedlo Comfort E-bike
- se stojanem
- přední a zadní kotoučové brzdy Tekro
Městské elektro kolo - Cycleman CEB18
Podobné inzeráty
Městské kolo
Městské kolo - 30.10. - 19:38 Prodám nové městské kolo z decathlonu. Má najeto pohých 6 km (jediná jízda). Důvod prodeje nechodný dárek. Celkový popis kola na stránkách decathlonu:
NOVÉ - Městské kolo Rock Machine CityRide e100 SD
Dobrý den, nabízím NOVÉ městské elektrokolo Rock Machine CityRide e100 SD ve velikosti rámu M a barevném provedení MAT SILVER. Dostupné městské unisex kolo s novým MONO rámem pro snadné nastupování a komfortní jízdu. O pohon se stará výkonný středový motor Sport Drive, energii mu poskytuje 418 Wh baterie na nosiči a vy tak dostanete dojezd až 100 km* na jedno nabití. Tento model jsme postavili na 28“ pro rychlou jízdu na cyklostezkách a celodenní turistiku, ve městě oceníte plnou výbavu: nosič, blatníky, světla poháněná z baterie kola nebo praktický stojan a integrovaný zámek. Bezpečné zastavení mají v popisu práce výkonné kotoučové brzdy. Low Step rám s nízkým nástupem pro 28" kola. City Ride geometrie pro větší pohodlí a kontrolu ve městě. Pohon Sport Drive s 90 Nm, 418 Wh baterií a dojezdem až 100 km*. SHIMANO ALTUS 1×7, 38 × 12–32, 267 % SHIMANO kotoučové brzdy. Pohodlné gripy Herrmans a sedlo Selle Royal Příslušenství: Nabíječka a akumulátor je součástí balení. Kolo je nové, včetně dvouleté záruky a možnosti odpočtu DPH. Kamenná prodejna a servis v Týništi nad Orlicí.
Prodám kolo ESKA Originál, městské retro kolo
Prodám kolo ESKA Originál Made in Czechoslovakia. Městské kolo Eska v původním a velmi zachovalém stavu. Pro sběratele, nebo k normálnímu ježdění. Kolo s přehazovačkou Favorit.
Apache Tanka - červená 2020 (26), dámské městské kolo, minim
Nabízíme k prodeji minimálně jeté městské dámské kolo, specifikace viz odkaz níže. Kolo bylo kupované v červnu 2020 u pana Štorka v Řevnicích (okres Praha-západ) , jezdila na něm starší paní, ale po operaci už se bojí nasednout. Baterie byla po dobu našeho vlastnictví nabíjena pouze 2x, kolo je jak nové. Mimo pracovní dobu (7-16) nezvedám cizí čísla, piště prosím sms či mail, že odepisujete na inzerát.
Nové městské dámské kolo
Prodám nové městské dámské kolo WENDY 26", najeto pouze 18 km, částečně ještě v záruce. Kolo vhodné pro starší paní, jednoduchá přehazovačka, pohodlný nástup i posed. Po Praze a okolí zdarma dovezu. Původní cena 7 400.
24" městské dámské kolo s nízkým nástupem, rám AL, vel. 38cm
Prodám nové městské dámské kolo s nízkým nástupem. Rám vel. 24" vhodný i pro menší postavy kolem 150 cm, materál: Al.Kolo je vybaveno odpruženou vidlicí, převody Shimano 1x7 speed, ráfkové V-brzdy. Pohodlný posed, stavitelný představec, pohodlné gripy. Možné dopnit o blatníky, nosič, osvětlení, možné vyzkoušet.